Viikin kampuskirjasto uudistuu

Viikin kampuskirjasto on suljettuna keväällä ja kesällä 2020. Kirjastossa käynnistyy tilamuutosprojekti, joka kytkeytyy laajempaan Helsingin yliopiston korjaus- ja muutoshankkeeseen, jonka aikana koko Infokeskus Korona uudistuu. Infokeskuksen muutostyöt toteutetaan kahdessa vaiheessa: vuosina 2020-2021 muutostöitä tehdään Infokeskuksen 1.-3. kerroksissa, ja toisessa vaiheessa, 2021 – 2022, muutostöitä tehdään 4.-5. kerroksissa.

Palvelut muutostöiden aikana

Viikin kampuskirjasto on suljettu 18.3.2020 alkaen. Kampuskirjaston palvelut avautuvat jälleen elokuussa 2020 pop-up kirjastossa. Infokeskuksen 4. kerroksessa toimii Viikin kampuskirjaston ja Viikin kirjaston yhteinen pop-up kirjasto, joka palvelee sekä yliopiston että kaupunginkirjaston asiakkaita siihen asti, kunnes kirjastojen varsinaiset tilat valmistuvat kesällä 2021.