Hakijapalvelut ja neuvonta
Onko sinulla kysyttävää Helsingin yliopiston tarjoamista opiskelumahdollisuuksista tai hakemisesta yliopistoon? Hakuneuvojamme ovat täällä sinua varten! Hakuneuvojamme vastaavat yliopistoon hakemiseen liittyviin kysymyksiin.
Ajankohtaista
Lä­he­tä vies­ti

Sähköpostiosoitteemme on: hakijapalvelut@helsinki.fi

Ethän lähetä henkilötietoja (esim. henkilötunnusta tai muita luottamuksellisia tietoja) sisältäviä viestejä sähköpostitse. 

 

Chat

Hubotti-chatbot

Chat-palvelumme on auki ympäri vuorokauden. Chatissä vastaa Haku- ja opiskelijaneuvonnan Hubotti-chatbot. Mikäli botti ei osaa vastata kysymykseesi, se voi siirtää keskustelun neuvojalle silloin kun neuvoja on paikalla.

Asiakaspalveluchat

Tavoitat hakuneuvojat chatin kautta tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12–14. Chat-ikkuna löytyy tämän sivun oikeasta laidasta.

Mikäli olet jo lähettänyt sähköpostia, voit mainita asiasta käsittelyn helpottamiseksi. Ethän kopioi pitkää sähköpostia chat-keskusteluun. Huomaathan, että neuvojalla voi ruuhka-aikaan olla useampi keskustelu meneillään samanaikaisesti. Chat-palvelu soveltuu parhaiten lyhyisiin mieltä askarruttaviin asioihin. Pidemmissä asioissa, olethan mielellään yhteydessä sähköpostitse.

Soi­ta meil­le

Puhelinpalvelumme on auki torstaisin klo 12-14. Numeromme on 02941 24140.

 

Tule tapaamaan meitä

Voit tulla tapaamaan hakuneuvojia Kaisa-talon Ohjauskulmaan (Fabianinkatu 30) ja kysyä Helsingin yliopistoon hakemisesta seuraavan kerran syyslukukaudella 2023.

Tarkistathan aina ennen tuloasi tältä sivulta, ettei neuvonta-aikoihin ole jouduttu tekemään muutoksia.

Neuvontaan tulevia palvellaan saapumisjärjestyksessä, etkä tarvitse erillistä ajanvarausta. Suosittelemme varautumaan siihen, että mikäli palvelussamme on ruuhkaa, emme välttämättä ehdi palvella kaikkia paikalle saapuneita. Huomaathan, että emme vastaanota hakemiseen liittyviä liitteitä.

Huomaathan, että Helsingin yliopisto tarjoaa myös ohjausta maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta suomalaisessa korkeakoulussa tai etsivät omaa urapolkuaan.

SIMHE-palvelun yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Seu­raa mei­tä somessa

Facebook: HelsinkiUniversity
Instagram: @universityofhelsinki
Twitter: @helsinkiuni

Postiosoite

Hakijapalvelut
PL 24
00014 HELSINGIN YLIOPISTO