Useimmilla Avoimen yliopiston opintojaksoilla on käytössä verkko-oppimisympäristö Moodle, johon kirjaudutaan Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tarvitaan lisäksi kurssiavain.

Linkin ja kurssiavaimen oman opintojaksosi Moodleen saat kirjautumalla opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.

Huom! Moodle-oppimisympäristöön pääsy edellyttää myös, että hyväksyt Moodlen evästeet ja annat käyttäjätunnuksen aktivoinnin yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

Moodle-opas opiskelijoille

Avoimen yliopiston opiskelijat voivat opintojensa aikana tarkastella WebOodista omia opintosuorituksiaan sekä tilata opinnoistaan epävirallisen suoritusotteen ja suoritustietonsa sähköpostiinsa. WebOodi-ohje

Jos haluat käyttää omaa tietokonetta yliopiston tiloissa, voit ottaa yhteyden yliopiston verkkoon Eduroam- tai HUPnet-vierailijaverkon kautta.

Langattomat yhteydet yliopistolla

Voit käyttää yliopiston opiskelijoille tarkoitettuja työasemia ja Mikroverkon (AD) kotihakemistoa. Kotihakemisto on käytössäsi vain opintojesi ajan ja siksi on tärkeää, että tallennat tiedostot myös itsellesi talteen opintojesi päättyessä. Kotihakemistoon tallennetut tiedostot tuhotaan opintojesi päätyttyä.

Avoimen yliopiston opiskelijoiden tietoverkon käyttölupaan ei kuulu tulostuskiintiötä. Voit tulostaa työasemilta käyttäen kopiokorttia.

Helsingin yliopiston verkkopalvelukokonaisuuteen kuuluu kaksi osaa: yliopiston ulkoisten verkkosivujen lisäksi intranet (Flamma).

Flamma (HY); Ohjeet
Opintoni-ikkuna (myös lukujärjestys)

Wiki on verkkoyhteistyönä tuotettu www-sivusto, jota käyttäjät voivat täydentää ja muokata suoraan selaimella. Joillakin opintojaksoilla tehdään wikissä ryhmätöitä.

Helsingin yliopiston wiki