Anmälning

Anmälning till FEST-projektets slutseminarium sker via nedanstående webbutik. Sista anmälningsdag är 31.3.2023. Det är också möjligt att delta i seminariet på distans. Seminariet är öppet för psykologer och studerande i psykologi.

Anmälning och betalning:

Klicka på "Länk till webbutiken" nedan för att anmäla dig och betala för seminariet.

Priset för seminariet (två dagar) är 80 euro/psykolog och 40 euro/psykologistuderande. I priset ingår buffetlunch och eftermiddagskaffe båda dagarna. Sista anmälningsdag är fredag 31.3.2023.

De psykologer och forskningsassistenter som deltog i projektets rekrytering och/eller datainsamling deltar kostnadsfritt i seminariet. Fyll då i webbutiken och välj "Projektdeltagare" i menyn.

Deltagande på distans: Om du vill delta i seminariet på distans ber vi dig skriva ordet "DISTANS" i anmälningsblankettens punkt "Har du önskemål eller frågor till föreläsarna? (valfritt)". Priset för att delta på distans är samma som för att delta på plats. Vi skickar en Zoom-länk till alla distansdeltagare dagen före seminariet.

Anmälningen är bindande och betalning sker vid anmälan. Deltagaravgiften återbetalas inte vid inhibering.

Middag:

På torsdag 20.4.2023 kl. 18.30 ordnas en gemensam psykologmiddag på Hanaholmen. Priset för middagen är 30 euro (även för projektdeltagare). Du kan även köpa drycker på plats. Anmälning till middagen sker via webbutiken men betalas inte via den, utan direkt till restaurangen. Faktura för middagen skickas ut på förhand till den mejladress du uppger i anmälningen.

Menyn på middagen:
Soppa på pumpa och picklad svamp
Stekt röding och beurre blanc ELLER grönsaksbiff
Chokladbrownie och karamellglass

Ifall du behöver inhibera middagen ber vi dig ta kontakt med Hanaholmen per mejl (janne.wikstrom(at)hanaholmen.fi).

Guidad rundtur på Hanaholmen:

På torsdag kl. 17.45 (efter programmet och före middagen) ordnas en guidad rundtur på Hanaholmen för alla intresserade. Rundturen tar ca. 30 minuter och är kostnadsfri. Anmäl dig till den på anmälningsblanketten. På Hanaholmen finns konst och ett galleri, och utomhus även en konstpark.