Ilmoittautuminen koulutukseen 'Ekstremismiin radikalisoituminen - syventävä koulutus ennaltaehkäisystä lasten ja nuorten parissa työskenteleville' on nyt auki!

Koulutus on tarkoitettu lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet radikalisoitumista ja ekstremismiä käsitteleviin koulutuksiin, tai joilla on aiheesta muulla tavoin hankittua aiempaa tietämystä.

Koulutuksen tavoitteena on syventää osallistujien ymmärrystä radikalisoitumisesta, ekstremismistä ja niihin läheisesti kytkeytyvistä teemoista, vahvistaa osallistujan ammattitaitoa kohdata huolta herättävä yksilö, sekä pohtia sitä, kuinka fasilitoida P/CVE-aiheisia koulutuksia. 

Ensimmäinen (31.10.) ja kolmas (8.12.) koulutuspäivä järjestetään etänä Zoomin kautta, ja toinen (22.11.) lähikoulutuspäivänä Helsingin yliopiston keskustakampuksen tiloissa. Toiseen koulutuspäivään ei ole mahdollisuutta osallistua etänä. Koulutukseen ilmoittautuminen edellyttää kaikkiin koulutuspäiviin osallistumista. 

Koulutus on sisäministeriön rahoittama ja osallistujille maksuton. 

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta: https://forms.office.com/r/MaXtFQYCMK Koulutuksen osallistujamäärä on rajattu. Vahvistamme paikkasi koulutuksessa mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen. 

Lisätietoja koulutuksesta antaa, ja siihen liittyviin tiedusteluihin vastaa Katja Vallinkoski (katja.vallinkoski@helsinki.fi

Lämpimästi tervetuloa!