Webinaari elintarvikeketjun siirtymisestä biotalouteen 26.5.2020 klo 13.30 - 15.00

Tule kuulemaan, mitä elintarvikeketjun siirtyminen biotalouteen voi tarjota maaseudulle? Ilmoittaudu Teams-koulutukseen 25.5.2020 mennessä!

Webinaarissa professori Juha Helenius Helsingin yliopiston Rurala-instituutista alustaa puheenvuorossaan biotalouteen siirtymisen perusteista ja siitä, mitä se voisi merkitä elintarvikeketjulle sekä maaseudulle.

Tutkijatohtori, pilotin osallistuja ja viljelijä Kari Koppelmäki Helsingin yliopiston Rurala-instituutista kertoo siitä, miten Hyvinkään Palopuron pilotti syntyi ja millaisia kokemuksia siitä on kertynyt.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Ilmoittautumiset 25.5.2020 mennessä

Ilmoittautuneet saavat maanantain 25.5. aikana linkin ja ohjeet webinaariin osallistumiseen.

Lisätietoja: Kirsi Blomberg, 044 732 0703, kirsi.blomberg(at)rajupusuleader.fi

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Elintarvikeketjun ekoteolliset symbioosit Etelä-Savossa -hanke ja Biotalous tutuksi Rajupusu-Leader alueen kunnissa -hankkeet