Kohti yhä kestävämpiä julkisia ruokapalveluita - Suomi toimijana Itämeren alueella

26.6.2019
Tervetuloa Tiedekulmaan 20.8.2019 kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden kestävän kehityksen ajankohtaisista aiheista ja tulevaisuuden kysymyksistä.

Kohti yhä kestävämpiä julkisia ruokapalveluita - Suomi toimijana Itämeren alueella

Ajankohta: tiistai 20.08.2019, klo 9.30 – 15.30
Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, Helsinki - Think Lounge 2. krs

Esityksien aiheina ovat:

  • Suomalaisen kouluruokailun kehityskulkuja
  • Ravitsemuksen ja kestävän kehityksen yhteensovittamisen mahdollisuudet
  • Eläin- ja kasviperäisten elintarvikkeiden kulutussuhteet muutoksessa julkisissa ruokapalveluissa
  • Ruokahävikki järjestelmävirheenä ja EU:n suunnitelmat korjaavista toimista
  • Tasty and successful vegetarian restaurant in St.Petersburg / Maukas, kasvisvoittoinen keittiö Pietarissa
  • StratKIT-hanke ja julkisten ruokapalveluiden kestävyyden kartoitus

Esitysten lisäksi keskustelemme päivän aiheista pienemmissä ryhmissä iltapäiväkahvin merkeissä. Pyrimme yhdessä löytämään julkisille ruokapalveluille uusia työkaluja ja tapoja toimia entistä kestävämmin.

Ilmoittautuminen ja ohjelma:

  • ilmoittautumislomake ja tilaisuuden tarkka ohjelma löytyvät täältä
  • ilmoittauduthan mukaan viimeistään perjantaihin 9.8.2019 mennessä
  • tilaisuus ja tarjoilut (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi) ovat maksuttomia

Toiveenamme on, että pääsit osallistumaan tilaisuuteen. Voit lähettää kutsun edelleen myös kollegoillesi, joiden työnkuvaan tilaisuutta koskevat asiat kuuluvat.

Järjestäjät: Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti ja Ammattikeittiöosaajat ry

Lisätietoja:
Leena Viitaharju, leena.viitaharju@helsinki.fi
Urszula Ala-Karvia, urszula.ala-karvia@helsinki.fi

Lämpimästi tervetuloa!