Kirjaston aukioloajat syyslukukaudella

Muutoksia kirjaston aukioloaikoihin voi poikkeustilanteen aikana tulla nopeastikin, kannattaa siis aina tarkistaa tilanne kirjaston verkkosivulta. Syyslukukauden aukioloajat ovat näillä näkymin voimassa joulukuun alkupuolelle asti.

Kaisa-talon, Aleksandrian ja Minervan aukioloajat

Kampuskirjastojen aukioloajat Kumpulassa, Meilahdessa ja Viikissä

Muutoksia aukioloaikoihin voi poikkeustilanteen aikana tulla nopeastikin, kannattaa siis aina tarkistaa tilanne kirjaston verkkosivulta helsinki.fi/kirjasto. Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat tarkistetaan vielä lähempänä ajankohtaa. Kirjasto seuraa Helsingin yliopiston, Suomen valtion, HUS:n ja THL:n poikkeustilanteen suosituksia ja määräyksiä.

Maskisuositus kirjaston tiloissa

Helsingin yliopisto on päivittänyt kasvomaskisuosituksensa ja myös Helsingin yliopiston kirjasto noudattaa suositusta. Kirjaston tiloissa asioiville yliopistolaisille ja vierailijoille suositellaan vahvasti maskin käyttöä.

Kirjaston asiakkaiden toivotaan ottavan laajentunut maskisuositus vakavasti ja noudattavan sitä, ellei ole erityistä terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia.

Pitämällä huolta itsestäsi pidät huolta myös muista. Tule kirjastoon vain terveenä, käytä kasvomaskia ja huolehdi käsihygieniasta. Pidä riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan koronatartuntojen ehkäisemiseksi. Kaikkien kirjaston käyttäjien tulee noudattaa kirjastossa esillä olevia koronapoikkeustilan toimintaohjeita.