Tutkijat

"Radikaaliksi kasvamassa?

Koulun merkitys nuorten maailmankatsomusten rakentumisessa" -tutkimushankkeen tiimi koostuu neljästä tutkijasta sekä monialaisesta, kansainvälisestä asiantuntijaverkostosta.

Arniika Kuus­isto

Arniika toimii lapsuuden- ja nuorisotutkimuksen professorina Tukholman yliopistossa ja johtaa Radikaaliksi kasvamassa? -tutkimushanketta Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa.

Tutkijaprofiili

Arniikaan saa yhteyden sähköpostitse: arniika.kuusisto@helsinki.fi

Liam Gearon

Liam toimii kasvatustieteen professorina Oxfordin yliopistossa ja ohjaavana tutkijana Radikaaliksi kasvamassa? -tutkimushankkeessa Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisessä tiedekunnassa.

Tutkijaprofiili

Liamiin saa yhteyden sähköpostitse: liam.gearon@education.ox.ac.uk

 

 

Christine Namdar

Christine Namdar on väitöskirjatutkija Radikaaliksi kasvamassa Growing up Radical?” -hankkeessa.

Christine toimii myös lehtorina Helsingin yliopiston kasvatustieteiden osastossa ja hänellä on affiliaatio Åbo Akademin sosiologian laitokseen. Aiemmin hän on työskennellyt tutkijana Warwick Business Schoolissa, jossa hän on tutkinut yritysten yhteiskuntavastuuta. Hän on myös tehnyt tutkimusta Haagin sotarikostuomioistuimessa tutkien tekijöitä, jotka vaikuttavat aloitteisiin puuttua sosiaaliseen epäoikeudenmukaisuuteen kansainvälisen oikeuden puitteissa. 

Christine on suorittanut BA- ja MA-tutkinnon sosiologiassa Warwickin yliopistossa sekä kasvatustieteiden BSc-tutkinnon Tukholman yliopistossa. Hän on opiskellut myös Lundin yliopistossa. Hänen väitöskirjatutkimuksessa tarkastellaan nuorten positiivisia mahdollisuuksia ja kykyjä muutoksen muuttajina.

Hänen tutkimusalueitaan ovat palvelupohjainen oppiminen, eksistentiaaliset ja henkiset kysymykset koulutusympäristöissä, kosmopoliittinen ja globaali kansalaiskasvatus sekä yhteiskunnan onnistuneiden deradikalisaatioprosessien arviointi. Hän tutkii myös aktiivisesti palvelupohjaisia ​​hankkeita kouluissa ja yhteisöissä, jotka edistävät nuorten roolia muutoksen vaikuttajina. 

Christine Namdarin tuktijaprofiili

https://twitter.com/NamdarTina

Christineen saa yhteyden sähköpostitse: christine.namdar@helsinki.fi

Saija Ben­jamin (entinen jäsen)

Saija toimii tutkijatohtorina Radikaaliksi kasvamassa? -tutkimushankkeessa Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisessä tiedekunnassa.

Tutkijaprofiili

Saijaan saa yhteyden sähköpostitse: saija.benjamin@helsinki.fi

 

Pia-Maria Koirikivi (ent. Niemi)( entinen jäsen)

Pia-Maria toimii tutkijatohtorina Radikaaliksi kasvamassa? -tutkimushankkeessa Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisessä tiedekunnassa.

Tutkijaprofiili

Pia-Mariaan saa yhteyden sähköpostitse: pia.koirikivi@helsinki.fi

Asiantuntijaryhmä

Radikaaliksi kasvamassa? -tutkimushankkeen asiantuntijatiimi koostuu oman alansa huippuasiantuntijoista:

Professori Arto Kallioniemi, Helsingin yliopisto

VTT Leena Malkki, Helsingin yliopisto

Professori Jenny Berglund, Tukholman yliopisto

VTT Veronika Honkasalo, Nuorisotutkimusseura