Palvelut

Tarjoamme opiskelijoiden, tutkijoiden, opettajien ja muun henkilöstön käyttöön kattavat ja nykyaikaiset IT-palvelut kaikkiin tavallisimpiin tarpeisiin. Lisäksi tutkijoille on tarjolla joukko nimenomaan tutkimuksen tueksi suunniteltuja palveluita, tärkeimpinä tallennus- ja tiedonjakopalvelut sekä räätälöidyt IT-ratkaisut. IT-Helpdeskimme tukee yliopistolaisia tietotekniikkapulmissa chatitse, puhelimitse ja sähköpostitse.
Vuoden 2021 IT-avainlukuja
Palveluluettelosta näet kaikki palvelumme

Tietotekniikkakeskus vastaa keskitetysti pääosasta yliopistolaisten arjessaan tarvitsemista IT-palveluista, kuten tietojärjestelmistä, laitteista, tutkimusdatan hallinnasta ja tenttiakvaarioista.

Palvelujen ylläpidon ja käyttäjätuen lisäksi tietotekniikkakeskus kehittää jatkuvasti parempia tietotekniikkaratkaisuja tukemaan yliopistolla tehtävää tutkimusta, opetusta ja vuorovaikutusta yliopiston sidosryhmien ja muun yhteiskunnan kanssa.

Kehitämme palveluja yhteistyössä käyttäjien ja yliopiston muiden tukipalvelujen kanssa parhaan käyttäjäkokemuksen takaamiseksi.

Kattavan luettelon palveluistamme löydät yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivustolta.

Asiakaspalaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme

Kysymme käyttäjiltä säännöllisesti palautetta, jonka perusteella kehitämme palvelujamme ja asiointikokemusta entistä parempaan suuntaan. Tietotekniikkakeskuksen tuoreissa palautekyselyissä tyytyväisten vastaajien (arvosanat 9–10 asteikolla 1–10) osuus oli 84 %.

  •   Asiantuntevuus 84 %
  •   Palvelun nopeus 77 %
  •   Ystävällisyys 86 %
  •   Suosittelu muille 84 %

IT-palveluiden palautekyselyn mukaan palvelumme täyttävät yliopistolaisten tarpeet keskiarvolla 5,7 (vastausasteikko 1–7).

Kiitos ystävällisestä ja nopeasta avusta tietokoneen asennuksen kanssa! Itseltäni olisi mennyt samaan hommaan kokonainen työpäivä.
IT-Helpdesk tukenasi 24/7

IT-Helpdeskin asiantuntijat auttavat yliopistolaisia tietotekniikkaan liittyvissä pulmissa.

Apua on tarjolla myös palveluaikojen ulkopuolella: IT-Helpdeskin ohjesivusto ja chatbottimme Harri Botter ovat käytössäsi ympäri vuorokauden!