Pinnalla

Tiedekulma - Pinnalla

Pinnalla on Tiedekulman ajankohtainen lounastapahtuma, joka tarjoaa tutkitun tiedon näkökulmia päivänpolttaviin aiheisiin. Tapahtumassa etsitään syvempää ymmärrystä pinnalla oleviin ilmiöihin yhdessä tutkijoiden kanssa. Tule kaupungin fiksuimmalle lounaalle Tiedekulmaan pureskelemaan ajankohtaisten teemojen lähestymistapoja, ristiriitoja ja näkökulmia. Tapahtuman aikana Tiedekulma Cafessa on lounastarjous.

Pinnalla: Miten brexitin käy?
Ti 12.3. klo 12–13, Stage

Vaikka maaliskuun lopun aikaraja lähenee, taistelu brexitistä ei ole päättynyt. Lähteekö Britannia EU:sta ilman sopimusta? Nähdäänkö vielä uusi kansanäänestys? Mitä seurauksia eri skenaarioilla on EU:lle ja Britannialle? Brittiparlamentti äänestää EU-erosopimuksesta viimeistään 12. maaliskuuta ja samana päivänä tilannetta pohditaan Tiedekulman Pinnalla-tapahtumassa. Brexit-kysymyksistä keskustelemassa yliopistotutkija Timo Miettinen ja väitöskirjatutkija Antti Ronkainen Helsingin yliopistosta. Haastattelussa myös Iso-Britannian Suomen-suurlähettiläs Tom Dodd. Juontajana toimittaja Linda Pelkonen Yle Puheen Politiikkaradiosta.

Voit seurata tapahtumaa myös livestriimin välityksellä tai katsoa jälkeen päin tallenteena Tiedekulman YouTube-kanavalta.
 

Menneet tapahtumat

Pinnalla: Mitä Venezuelassa tapahtuu?
Ti 19.2. klo 12–13

Katso tallenne

Pinnalla: Eurovaalit – kamppailu Euroopan sielusta?
Ti 20.11.2018 klo 12–13

Katso tallenne

Pinnalla: Äärioikeisto ja maahanmuuttovastaisuus
Ke 31.10.2018 klo 12–13

Katso tallenne