Mikä Tiedekulma

Tiedekulma

 

Kaupungin kiinnostavimmat keskustelut.

Tähän ajatukseen kiteytyy Tiedekulma, sen lupaus ja ilmapiiri. Tiedekulmassa olet huipputieteen äärellä, keskustakampuksen ytimessä, keskellä intohimoisia nuoria ja viisaita varttuneita; maailman parhaimpiin kuuluvan yliopiston olohuoneessa. Tiedekulma tarjoaa tiloja, palveluita ja ohjelmaa, jotka synnyttävät uutta ajattelua ja uutta luovaa toimintaa. Ovet ja ajatukset ovat avoinna kaikille. 

Ja mitkä tilat! Olemme tehneet parhaamme, että monipuoliset tilamme innostavat pistäytymiseen, yhdessä oppimiseen, äänekkääseen ryhmätyöskentelyyn ja mielenkiintoisiin kohtaamisiin. Voit varata tiloja työskentelyyn tai tapahtumiin, ottaa loosin tai pöydän vapaasti haltuun tai vain tulla katsomaan, mitä talossa tapahtuu.

Ota alkuvauhdit katutason Tiedekulma Cafessa. Eihän mistään tule mitään ilman hyvää kahvia. Cafesta saat myös lounaan, välipalat, juomat ja kokoustarjoilut. Meillä ei tarvitse seisoskella sormi suussa: Tiedekulman hostit esittelevät paikat ja auttavat saamaan talosta (ja ehkä myös itsestäsi) parhaat puolet esiin. Voit pyytää hosteilta myös välineitä ryhmätyöskentelyyn, kuten kyniä ja fläppitauluja. Työskentelytarvikkeita voit hankkia omaksesi Tiedekulma Shopista. Sieltä löydät myös parhaat kirjauutuudet ja Helsingin yliopiston tuotteita. Lue, mitä kaikkea tarjoamme kävijöille.

Tiedekulman ohjelma tarjoaa tietoa ja dialogia helposti nautittavissa muodoissa. Asiantuntijat, tutkijat, vaikuttajat ja yleisö kohtaavat Tiedekulman Stagella, noin 200 henkeä vetävällä puheenaiheareenalla. Teematapahtumia, ajankohtaisnostoja ja demoja on tarjolla eri aiheista monipuolisesti. Löydä itseäsi kiinnostavat ohjelmat, tilaa uutiskirje ja seuraa uusimpia puheenaiheita Tiedekulman kanavissa.

Haluatko tietää lisää? Lue myös Tiedekulman tarina!