Useita pieniä maanjäristyksiä Kouvolassa 2.6.2019
Maa järisi useita kertoja Kouvolassa sunnuntain 2.6.2019 vastaisena yönä.

Havaitsitko järistykset? Voit ilmoittaa meille havaintosi täyttämällä oheisen havaintolomakkeen. Lomakkeeseen pääset tästä.

Ensimmäinen järistys tapahtui klo 2:31 Suomen aikaa ja sitä seurasi useita jälkijäristyksiä. Järistykset tapahtuivat maanpinnan lähellä, korkeintaan parin kilometrin syvyydessä. Järistyksistä tuli useita ilmoituksia lähiseudun asukkailta.

Analyysissä on saatu seuraavanlaiset alustavat arviot tapahtumapaikoille ja -ajoille. Tapauksia voi löytyä vielä lisää, kun myös Kouvolan paikallisen tutkimusverkon rekisteröinnit saadaan analysoitaviksi.

Latitudi : 60.900°N
Longitudi : 26.717°E
suuruus (magnitudi) : 1.3
tapahtuma-aika : klo 02:31:33.8 (Suomen aikaa) eli klo 23:31:33.8 (UTC. 1.6.2019)

Latitudi : 60.907°N
Longitudi : 26.714°E
suuruus (magnitudi) : 1.2
tapahtuma-aika : klo 03:28:43.6 (Suomen aikaa) eli klo 00:28:43.6 (UTC)

Latitudi : 60.910°N
Longitudi : 26.725°E
suuruus (magnitudi) : 0.9
tapahtuma-aika : klo 04:03:14.8 (Suomen aikaa) eli klo 01:03:14.8(UTC)

Latitudi : 60.903°N
Longitudi : 26.728°E
suuruus (magnitudi) : 1.1
tapahtuma-aika : klo 04:04:29.7 (Suomen aikaa) eli klo 01:04:29.7(UTC)

Avaa sijainnit Google maps palvelussa klo 02:31 maanjäristykseen, klo 03:28 maanjäristykseen ja klo 04:03 maanjäristykseen.