Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti hakee kahta harjoittelijaa Seinäjoen yksikköön. Ensimmäisen harjoittelijan tulee aloittaa 1.1.2025, ja toisen 1.4.2025 (tai mahdollisesti 1.5.2025). Harjoittelijan tehtäviin kuuluu avustaminen ”Lähiruoan käytön kehittyminen julkisissa ammattikeittiöissä ja sen aluetaloudelliset vaikutukset” -hankkeessa. Harjoittelu ajoittuu hankkeen aineistonkeruuvaiheeseen, jossa toteutetaan kaksi laajaa kyselyä julkisiin elintarvikehankintoihin liittyen.
Harjoittelijan tehtäviä ovat mm.:
- valmistelevat tehtävät kyselyjen toteuttamista varten
- E-lomake -kyselyjen lähettäminen ja käsittely
- Puhelin-/ Teams-haastatteluiden tekeminen kyselyjä täydentämään
- Muu tiedonkeruu
- Muut avustavat tutkimustehtävät
Odotamme harjoittelijalta kiinnostusta ruokaketjun toimintaa kohtaan, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja reipasta otetta työtehtäviin. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta tutkimustyöhön sekä tavallisimpien tekstinkäsittely- ja taulukko-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Sujuva ruotsin kielen taito on eduksi.
Tarjoamme harjoittelijoille monitieteisen työyhteisön ja tutustumisen projektiperustaiseen asiantuntijatyöhön. Harjoittelijat pääsevät työskentelemään soveltavan tutkimuksen ja kehittämisen rajapinnassa.
Työsuhteen kesto: 3 kk
Työn aloitus: tammikuu 2025 ja huhtikuu (tai toukokuu) 2025
Palkka: 1 600 e/kk. (Ei edellytetä yliopiston omaa harjoittelutukea)
Sijoittuminen: Seinäjoki.
Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo (CV) 15.10.2024 mennessä Leena Viitaharjulle: leena.viitaharju(at)helsinki.fi