Lähiruoan aluetaloushanke hakee kahta harjoittelijaa Seinäjoelle

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti hakee kahta harjoittelijaa Seinäjoen yksikköön. Harjoittelu liittyy "Lähiruoan käytön kehittyminen julkisissa ammattikeittiöissä ja sen aluetaloudelliset vaikutukset" -hankkeeseen.

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti hakee kahta harjoittelijaa Seinäjoen yksikköön. Ensimmäisen harjoittelijan tulee aloittaa 1.1.2025, ja toisen 1.4.2025 (tai mahdollisesti 1.5.2025). Harjoittelijan tehtäviin kuuluu avustaminen ”Lähiruoan käytön kehittyminen julkisissa ammattikeittiöissä ja sen aluetaloudelliset vaikutukset” -hankkeessa. Harjoittelu ajoittuu hankkeen aineistonkeruuvaiheeseen, jossa toteutetaan kaksi laajaa kyselyä julkisiin elintarvikehankintoihin liittyen. 

Harjoittelijan tehtäviä ovat mm.:

  • valmistelevat tehtävät kyselyjen toteuttamista varten
  • E-lomake -kyselyjen lähettäminen ja käsittely
  • Puhelin-/ Teams-haastatteluiden tekeminen kyselyjä täydentämään
  • Muu tiedonkeruu
  • Muut avustavat tutkimustehtävät

Odotamme harjoittelijalta kiinnostusta ruokaketjun toimintaa kohtaan, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja reipasta otetta työtehtäviin. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta tutkimustyöhön sekä tavallisimpien tekstinkäsittely- ja taulukko-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Sujuva ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme harjoittelijoille monitieteisen työyhteisön ja tutustumisen projektiperustaiseen asiantuntijatyöhön. Harjoittelijat pääsevät työskentelemään soveltavan tutkimuksen ja kehittämisen rajapinnassa.

Työsuhteen kesto: 3 kk 
Työn aloitus: tammikuu 2025 ja huhtikuu (tai toukokuu) 2025 
Palkka: 1 600 e/kk. (Ei edellytetä yliopiston omaa harjoittelutukea)
Sijoittuminen: Seinäjoki.

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo (CV) 15.10.2024 mennessä Leena Viitaharjulle: leena.viitaharju(at)helsinki.fi

Lisätietoja: