Työpajoja Saimaan alueen matkailusta

Miltä Saimaan seutu tuntuu ja missä asioissa sen vetovoima piilee? Voisiko alueen matkailijoille tarjota vahvempia paikkakokemuksia? Järjestämme aiheesta työpajat Savonlinnassa, Mikkelissä ja Pieksämäellä. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Saimaan alueen erityisyyksistä ja niiden hyödyntämisestä matkailussa!
Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat

Järjestämme kolme samansisältöistä tilaisuutta:

22.3.2023 klo 13-16 Savonlinnassa, Hotelli Hospitz, Linnakatu 20

29.3.2023 klo 13-16 Mikkelissä, Mikkelin Klubi, Maaherrankatu 13

30.3.2023 klo 13-16 Pieksämäellä, Pöyhölän pappila, Pöyhöläntie 170

TILAISUUKSIEN OHJELMA:

  • Tervetuloa työpajaan!
  • Nettisivuja, haastatteluja, etnografiaa: mitä aineistot kertovat Saimaan alueen erityisyyksistä?
  • Miten ruokatuotteiden maantieteellistä erityisyyttä voidaan perustella? Esimerkkejä EU:n nimisuojattujen tuotteiden maantieteellisistä kriteereistä
  • Saimaan alueen erityisyyksiin perustuvia tuotteistamisideoita

Esitysten yhteydessä keskustellaan löydöksistä ja ideoidaan palvelutarjonnan ja viestinnän vahvistamista. Kahvi- ja teetarjoilu. Tilaisuudet päättyvät klo 16.

Ilmoittaudu Savonlinnan tapahtumaan viimeistään ke 15.3.2023 tällä E-lomakkeella.

Ilmoittaudu Pieksämäen ja Mikkelin tapahtumiin viimeistään ke 22.3.2023 tällä E-lomakkeella.

Tilaisuus on maksuton. Sen järjestää SToP - Saimaa Taste of Place. Ruoka paikan tunnun ilmentäjänä ja matkailun edistämiskeinona -hanke. Hankkeen toteuttaja on Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja sitä rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto ja Euroopan aluekehitysrahasto EAKR.

Lisätietoja