Järjestämme kolme samansisältöistä tilaisuutta:
22.3.2023 klo 13-16 Savonlinnassa, Hotelli Hospitz, Linnakatu 20
29.3.2023 klo 13-16 Mikkelissä, Mikkelin Klubi, Maaherrankatu 13
30.3.2023 klo 13-16 Pieksämäellä, Pöyhölän pappila, Pöyhöläntie 170
TILAISUUKSIEN OHJELMA:
- Tervetuloa työpajaan!
- Nettisivuja, haastatteluja, etnografiaa: mitä aineistot kertovat Saimaan alueen erityisyyksistä?
- Miten ruokatuotteiden maantieteellistä erityisyyttä voidaan perustella? Esimerkkejä EU:n nimisuojattujen tuotteiden maantieteellisistä kriteereistä
- Saimaan alueen erityisyyksiin perustuvia tuotteistamisideoita
Esitysten yhteydessä keskustellaan löydöksistä ja ideoidaan palvelutarjonnan ja viestinnän vahvistamista. Kahvi- ja teetarjoilu. Tilaisuudet päättyvät klo 16.
Ilmoittaudu Savonlinnan tapahtumaan viimeistään ke 15.3.2023 tällä E-lomakkeella.
Ilmoittaudu Pieksämäen ja Mikkelin tapahtumiin viimeistään ke 22.3.2023 tällä E-lomakkeella.
Tilaisuus on maksuton. Sen järjestää SToP - Saimaa Taste of Place. Ruoka paikan tunnun ilmentäjänä ja matkailun edistämiskeinona -hanke. Hankkeen toteuttaja on Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja sitä rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto ja Euroopan aluekehitysrahasto EAKR.