Tervetuloa kuulemaan yhteiskunnallisen yrittäjyyden mahdollisuuksista Seinäjoelle 27.10.2018

Tervetuloa kuulemaan yhteiskunnallisen yrittäjyyden mahdollisuuksista Seinäjoelle 27.10.2018 Hotelli-ravintola Almaan

Maksuton tilaisuus on osa "Yhteiskunnallinen yrittäjyys maaseudulla – uusia tuulia palvelutuotantoon" -hanketta, jonka tavoitteena on pyrkiä löytämään uudenlaisia ratkaisuja maaseudun palvelutuotannon ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi sekä edistämään yhteisölähtöisen palvelutuotannon kehittymistä Etelä-Pohjanmaan kyläyhdistyksissä.

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda kylä- ja järjestötoimijoille näkemyksiä yhteiskunnallisen yrittäjyyden mahdollisuuksista maaseudun palvelutuotannossa. Tilaisuudessa Omakylä Vuolenkoski Oy tarjoaa esimerkin siitä, millaista yritystoimintaa yhdistyksissä on mahdollista toteuttaa. Aino-Maija Siren (PLU) puolestaan perehdyttää osallistujat keskeisiin säädöksiin, jotka liittyvät yhdistysten harjoittamaan yritystoimintaan.

Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki
La 27.10.2018 klo 13.30 alkaen

OHJELMA
13.30 Kyläyhteisön yritystoiminta Kymenlaaksossa/ Ville Pisto, Omakylä Vuolenkoski Oy
14.30 Kahvi
15.00 Yhdistysten yritystoiminta verotuksen näkökulmasta/ Aino-Maija Siren, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry (PLU)
17.00 Tilaisuuden arvioitu päättyminen

OHJELMAESITE

Pyydämme ilmoittautumaan kahvitarjoilua varten tiistaihin 23.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen
katja.rinne-koski@helsinki.fi. Ilmoittautua voi myös puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 050 415 1159. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Osallistujat voivat halutessaan lähettää etukäteen kysymyksiä tilaisuudessa käsiteltäviksi osoitteeseen katja.rinne-koski@helsinki.fi tai puhelimitse ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot hankkeesta täältä