Kohti yhä kestävämpiä julkisia ruokapalveluita - Suomi toimijana Itämeren alueella
Ajankohta: tiistai 20.08.2019, klo 9.30 – 15.30
Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, Helsinki - Think Lounge 2. krs
Esityksien aiheina ovat:
- Suomalaisen kouluruokailun kehityskulkuja
- Ravitsemuksen ja kestävän kehityksen yhteensovittamisen mahdollisuudet
- Eläin- ja kasviperäisten elintarvikkeiden kulutussuhteet muutoksessa julkisissa ruokapalveluissa
- Ruokahävikki järjestelmävirheenä ja EU:n suunnitelmat korjaavista toimista
- Tasty and successful vegetarian restaurant in St.Petersburg / Maukas, kasvisvoittoinen keittiö Pietarissa
- StratKIT-hanke ja julkisten ruokapalveluiden kestävyyden kartoitus
Esitysten lisäksi keskustelemme päivän aiheista pienemmissä ryhmissä iltapäiväkahvin merkeissä. Pyrimme yhdessä löytämään julkisille ruokapalveluille uusia työkaluja ja tapoja toimia entistä kestävämmin.
Ilmoittautuminen ja ohjelma:
- ilmoittautumislomake ja tilaisuuden tarkka ohjelma löytyvät täältä
- ilmoittauduthan mukaan viimeistään perjantaihin 9.8.2019 mennessä
- tilaisuus ja tarjoilut (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi) ovat maksuttomia
Toiveenamme on, että pääsit osallistumaan tilaisuuteen. Voit lähettää kutsun edelleen myös kollegoillesi, joiden työnkuvaan tilaisuutta koskevat asiat kuuluvat.
Järjestäjät: Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti ja Ammattikeittiöosaajat ry
Lisätietoja:
Leena Viitaharju, leena.viitaharju@helsinki.fi
Urszula Ala-Karvia, urszula.ala-karvia@helsinki.fi
Lämpimästi tervetuloa!