Tervetuloa oppimaan, innostumaan ja verkostoitumaan Kauhajoen Ruokamessujen kevätseminaariin! Seminaari on nimeltään "Kohti kasvua ja resilienssiä – Tietoa ja työkaluja ruoka-alan yrityksille".
Seminaari tarjoaa lähdön kohti uutta kasvukautta ja syksyn Ruokamessuja tarjoten ajatuksia mm. yritysten resilienssistä, uusiutuvan energian mahdollisuuksista sekä innovatiivisesta tuotekehitys- ja oppilaitosyhteistyöstä.
Ajankohta: Tiistai 9.5.2023 klo 9.00-13.00
Paikka: Suupohjasali, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi, Oppitie 4, Kauhajoki.
OHJELMA:
Seminaarin puheenjohtajana toimii Kauhajoen kaupungin elinkeinoasiamies Carita Latikka.
9.00 Aamukahvit
9.30 Seminaarin avaus
Kaupunginjohtaja Niku Latva-Pukkila, Kauhajoen kaupunki
9.40 Tutkimus kasvun apuna
Tutkimusjohtaja Anu Hopia, Turun yliopisto
9.45 Työkaluja elintarvikealan yritysten resilienssin parantamiseen
Väitöskirjatutkija Hannele Suvanto, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
10.15 Kestävä ja energinen tulevaisuus
Hankevetäjä Pekka Soini, Vuoksi ja toimitusjohtaja Timo Myllymäki, Myllymäen Peruna Oy
10.45 Miten tehdä innovatiivista tuotekehitystä yhteistyössä yritysten, oppilaitosten ja tutkijoiden kanssa?
Tutkimusjohtaja Anu Hopia ja projektiasiantuntija Nanna Rintala, Turun yliopisto
11.15 Oppilaitosten yhteistyö paikallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa
Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi
11.45 Seminaarin lopetus ja siirtyminen lounaalle
Elinkeinoasiamies Carita Latikka, Kauhajoen kaupunki
Ilmoittautuminen:
7.5.2023 mennessä: ruokamessut(a)kauhajoki.fi tai puh. 040 565 7776. Ilmoittautuessasi mainitsethan mahdollisista erityisruokavalioista. Seminaari on maksuton.
Järjestäjät:
Seminaarin järjestävät Kauhajoen Ruokamessut, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, Turun yliopisto, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Kauhajoen kaupungin kanssa.