Kauhajoen Ruokamessujen 30-vuotisjuhlaseminaari perjantaina 2.9.2022 klo 9–12.15
Paikka: Vuoksi, Suupohjasali, Oppitie 4, Kauhajoki
Ohjelma (pdf):
Seminaarin juontaa Kauhajoen kehittämispäällikkö Marketta Nummijärvi.
8.45 Aamukahvitarjoilu
9.00 Seminaarin avaus, Marketta Nummijärvi
9.05 Ruokamessut – elintarvikealan ainutlaatuinen näyteikkuna
Kehittämispäällikkö Kari Välimäki, Keski-Suomen ELY-keskus, Seinäjoki
9.35 Paikallisia erityisyyksiä etsimässä - Saimaa Taste of Place -hanke (SToP)
Projektipäällikkö Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
10.05 Tauko ja välipalatarjoilu
10.45 GEOfood as a tool for sustainable development in UNESCO Global Geoparks (video)
Project Manager Sara Gentilini, MAGMA UNESCO Global Geopark
11.00 Jälkiruokamatkailu – Valkoisen puun kahviloiden näkökulma ruokamatkailuun
Markkinointipäällikkö Sirkku Ylikoski, Valkoinen puu
11.30 Hungry For Finland – ruokamatkailu tuo mahdollisuuksia
Projektiasiantuntija Kristian Sievers, Haaga-Helia
12.00 Seminaarin yhteenveto ja päätössanat, Marketta Nummijärvi
Seminaari päättyy noin klo 12.15.
ILMOITTAUTUMINEN 31.8.2022 mennessä Iida Alasentielle sähköpostiosoitteeseen iida.alasentie@helsinki.fi
Seminaari on maksuton. Seminaaripaikalta voi ostaa käteisellä lipun messuille, lipun hinta 10 €. Seminaaripaikalta on bussikuljetus messualueelle.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Järjestäjät: Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulu SeAMK
Lisätiedot:
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Katja Perttu
puh. 050 538 9670
katja.perttu@helsinki.fi
www.helsinki.fi/ruralia
Juhlaseminaari on osa jo perinteeksi muodostuneiden Kauhajoen Ruokamessujen ohjelmaa. Messut järjestetään Hämes-Havusen pihoilla, tuvissa ja aitoissa 2. - 4.9.2022.