Kauhajoen Ruokamessujen 30-vuotisjuhlaseminaari perjantaina 2.9.2022 klo 9–12.15
Paikka: Vuoksi, Suupohjasali, Oppitie 4, Kauhajoki
Ohjelma (
Seminaarin juontaa Kauhajoen kehittämispäällikkö Marketta Nummijärvi.
8.45 Aamukahvitarjoilu
9.00 Seminaarin avaus, Marketta Nummijärvi
9.05 Ruokamessut – elintarvikealan ainutlaatuinen näyteikkuna
Kehittämispäällikkö Kari Välimäki, Keski-Suomen ELY-keskus, Seinäjoki
9.35 Paikallisia erityisyyksiä etsimässä - Saimaa Taste of Place -hanke (SToP)
Projektipäällikkö Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
10.05 Tauko ja välipalatarjoilu
10.45 GEOfood as a tool for sustainable development in UNESCO Global Geoparks (video)
Project Manager Sara Gentilini, MAGMA UNESCO Global Geopark
11.00 Jälkiruokamatkailu – Valkoisen puun kahviloiden näkökulma ruokamatkailuun
Markkinointipäällikkö Sirkku Ylikoski, Valkoinen puu
11.30 Hungry For Finland – ruokamatkailu tuo mahdollisuuksia
Projektiasiantuntija Kristian Sievers, Haaga-Helia
12.00 Seminaarin yhteenveto ja päätössanat, Marketta Nummijärvi
Seminaari päättyy noin klo 12.15.
ILMOITTAUTUMINEN 31.8.2022 mennessä Iida Alasentielle sähköpostiosoitteeseen
Seminaari on maksuton. Seminaaripaikalta voi ostaa käteisellä lipun messuille, lipun hinta 10 €. Seminaaripaikalta on bussikuljetus messualueelle.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Järjestäjät: Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulu SeAMK
Lisätiedot:
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Katja Perttu
puh. 050 538 9670
Juhlaseminaari on osa jo perinteeksi muodostuneiden