Hyppää pääsisältöön
Ajankohtaista
Opetus
Opetus
Co-op Network Studies CNS
Elintarviketalouden PD-ohjelma
Maaseudun kehittäminen 5 op
Maaseudut yhteiskuntien kestävyysmuutoksissa 5 op
Kestävän ruokaliiketoiminnan opintokokonaisuus 15 op
MOOC: Sustainable Rural Social Entrepreneurship 5 op
Luomu, maan kasvukunto ja kestävä kehitys - oppimateriaalia
Työtavoilla tulosta maitotiloille - oppimateriaalia
Hygieniakoulutus
Mun osaaminen tulevaisuuden työelämässä - verkkokurssi
Julkaisut
Julkaisut
Tutkimus
Tutkimus
Aluetaloudelliset arvioinnit
Kulttuuriperintö
Metsät ja luonnonvarat
Paikalliskehitys ja monipaikkaisuus
Ruokajärjestelmät
Yrittäjyys maaseudulla
Visiting Scholar Programme
Tietoa meistä
Etusivu
Etusivu
Close
Ajankohtaista
Ajankohtaista
Ruralia-lehti
Opetus
Opetus
Co-op Network Studies CNS
Elintarviketalouden PD-ohjelma
Maaseudun kehittäminen 5 op
Maaseudut yhteiskuntien kestävyysmuutoksissa 5 op
Kestävän ruokaliiketoiminnan opintokokonaisuus 15 op
MOOC: Sustainable Rural Social Entrepreneurship 5 op
Luomu, maan kasvukunto ja kestävä kehitys - oppimateriaalia
Työtavoilla tulosta maitotiloille - oppimateriaalia
Hygieniakoulutus
Mun osaaminen tulevaisuuden työelämässä - verkkokurssi
Julkaisut
Tutkimus
Tutkimus
Aluetaloudelliset arvioinnit
Aluetaloudelliset arvioinnit
Työn ja yrittäjyyden uudet mahdollisuudet maaseudulla -verkostohanke (TUUMA-verkosto)
Kulttuuriperintö
Kulttuuriperintö
Kotimatka – Kotiseutusuunnittelu maaseudun kehittämistyökaluna
Metsät ja luonnonvarat
Paikalliskehitys ja monipaikkaisuus
Paikalliskehitys ja monipaikkaisuus
Maaseututaajamien elinvoima
Suupohjan ratahanke
Vapaa-ajan asuminen tutkimuskohteena
Ruokajärjestelmät
Ruokajärjestelmät
Luomuinstituutti
Yrittäjyys maaseudulla
Yrittäjyys maaseudulla
Saimaa Taste of Place (SToP)
Yhteiskunnallinen yrittäjyys maaseudulla (YTYÄ)
Visiting Scholar Programme
Tietoa meistä
Ruoka ja kestävyys -uutisia
Uutisia ruoasta ja kestävyydestä.
Ekosysteemipalveluiden merkitys ja arvo viljelyssä määritetty
FAO: Maataloutta muutettava ekosysteemipalveluja paremmin hyödyntäväksi
Ravitsemusekologian perusteos päivitetty
Sveitsin COOP maailman kestävin kauppaketju
Kirja terävöittää keskustelua voiko luomu ruokkia maailman?
Riittääkö peltoala luomussa väestön ruokkimiseen?
Luomuviljely voisi tuottaa ruoan maailman väestölle
BERAS: Maatiloja, tapahtumia ja keskus
Luomun kestävyysjulkaisu vauhdittaa keskustelua
YK-raportti: Luomumenetelmät voisivat tuplata satotason köyhissä maissa
IAASTD:lta uusi vihreämpi maatalouden vallankumous
IAASTD:n teesit ruokaturvan parantamiseksi
Ilmastolle ruokavalion vihertäminen hybridiautoja parempi vaihtoehto
Poliittinen tavoite tärkeää luomuelintarvikkeiden käytön lisäämisessä
Saksan luomututkimuspäivät: Luomututkimuksen vastattava ajan haasteisiin
Sveitsiläistutkimus: Luomussa hyvät sadot pienin panoksin ja viljavuutta hoitaen
Ruokaturva
Kompostilannoitus säilyttää maan multavuuden parhaiten
Luomun kehittäminen on ilmastonsuojelua
Kolmen maapallon maataloudesta yhden maapallon maatalouteen
Ympäristöä säästäviä hankintoja – Käsikirja ympäristönäkökohtien huomioon ottamisesta julkisissa hankinnoissa,kolmas laitos 2016
Biopolttoaineet tuotettava luomumenetelmin – vaatii Naturland järjestö
Luomutuotanto parantaa vesiensuojelua
Tanskalaistutkimuksesta kirjaksi: Luomun kehitys globalisoituvassa maailmassa
Työkasvatus ja luomu Mahnalan ympäristökoulun arkielämää
Opas Ruotsista: Kuinka syödä fiksusti?
Teollinen siipikarjatalous lintuinfluenssan syynä?
Terveellinen ruoka hyväksi kukkarolle ja ympäristölle -Kansanterveyslaitoksen tutkimus Ruotsista
Luomuviljelijät kestävän kehityksen etujoukkoa?
Luomuviljelyllä sama sato vähemmällä energialla
Vähemmästä enemmän ja paremmin – Ehdotus kestävän kulutuksen ja tuotannon edistämiseksi
Luomu parempi monimuotoisuudelle
Luomuviljely suosii monimuotoista kasvillisuutta ja eläimistöä
Maailmankauppa, ruuan tuotanto ja ekosysteemien tuki