Juustoportti ja Juvan luomu yhteistyöhön

27.9.2011 Juustoportti Oy Jalasjärveltä ja Juvan Luomu Oy Juvalta ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen suomalaisen luomumaidon jalostamisesta, markkinoinnista ja myynnistä.

Yhteistyösopimus Juustoportti Oy:n ja Juvan Luomu Oy:n välillä tulee takaamaan Suomen luomumaitomarkkinoille korkealaatuisia suomalaisia luomumaitotuotteita tunnetun Juustoportti-tavaramerkin alla. Tuotteisto tulee kattamaan tuoretuotteet, hapanmaitotuotteet sekä tuoreet että kellaroidut juustot. Asiakkaina ovat sekä päivittäistavaraketjut että suurkeittiöt ja tukut.

Yhteistyö kattaa koko luomumaitoketjun pellolta kauppaan. Juustoportti Oy vastaa markkinoinnista ja myynnistä sekä juustojen ja tuoretuotteiden jalostuksesta, Juvan Luomu Oy vastaa hapatettujen luomumaitotuotteiden jalostuksesta myös kaupan merkillä sekä tuottajien neuvonnasta ja luomumaidon tuotannossa tarvittavan valkuaisrehun saatavuuden varmistamisesta.

Kahden tunnetun toimijan voimien yhdistäminen luomumaitomarkkinoilla lisää luomutuotteiden tarjontaa koko maassa, täydentää nykyisten toimijoiden tuotevalikoimaa ja vastaa siten kuluttajien toiveisiin suomalaisista luomumaitotuotteista. Yhteistyön tuloksena markkinoille Juustoportilta on jo tullut; Luomu-leipäjuusto, -maitorahka, -kermaviili ja – kirnuvoi, sekä Juvan Luomulta hapanmaitovalmisteita kauppojen merkillä. Yhteistyö tarjoaa suomalaisille maidontuottajille turvallisen ja taloudellisesti kannattavan vaihtoehdon luomumaidon tuottamiseen.

http://www.juustoportti.fi/

Juvan luomun maidonjalostus siirtyy Pohjanmaalle

Juustoportti Oy on vuonna 1989 perustettu jalasjärveläinen erikoistuotemeijeri. Se on kehittyvä perheyritys, jonka vahvuuksiin ovat aina kuuluneet rakkaus juustoa kohtaan, sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Juustoportti on johtava kotimainen leipäjuuston valmistaja. Muita tuotteita ovat mm. jogurtit ja muut hapanmaitovalmisteet, mozzarellajuustot sekä kellaroidut juustot. Tuotteita on yhteensä yli  100 ja tuotantolaitokset Ilmajoella ja Jalasjärvellä. Yrityksellä on lisäksi kahvilat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatehdas Kuopiossa.

 Yrityksen liikevaihto on lähes 35 miljoonaa euroa.  Juustoportti Oy- konsernissa työskentelee noin 150 henkeä sesongeista riippuen. Juustoportin kahviloissa vierailee vuosittain 500 000 – 600 000 kävijää.

Juvan Luomu Oy on ainoa Suomessa ainoastaan luomumaitotuotteita jalostava meijeriyritys. Sen toiminta alkoi vuonna 1991. Alussa yritys toimi Valion yhteistyömeijerinä. Vuodesta 2009 yritys on jalostanut luomuhapanmaitotuotteita keskusliikkeiden omilla tuotemerkeillä.