Hyppää pääsisältöön
Ajankohtaista
Tutkimus
Tutkimus
Asiantuntijat
Hankkeet
Visiting Scholar Programme
Opetus
Julkaisut
Tietoa meistä
Etusivu
Etusivu
Close
Uutisia luomutuotannosta
Uutisia luomutuotannon hyvistä käytännöistä Suomesta ja maailmalta 2010 - 2012.
Paimenkoiran käyttö karjatilalla
Miten luomukalkkunat ja -broilerit kasvavat luomutuotannossa
Pienistä kylistä luomukalkkunoita suurille markkinoille
Miten rakennan luomulihasikalan - kokemuksia Itävallasta
Kustannustehokas sikalaremontti
Suunnittelu tärkeinä luomusianlihan tuotannossa
Luomusikatilalla eläinten hyvinvointi Ruotsin huippua
Juva haastaa muut kunnat luomuruoan käyttäjiksi
Yhteistyöllä kotimaista luomua ruokapöytiin Pirkanmaalla
Huoltovarmuus luomutuotannon vahvuus
Tavoitteena korkea elinikäistuotos - parantaa taloudellista tulosta niin kukkarossa kuin luonnontaloudessakin
Kiertotaloutta A.I.Virtasen typpikotovaraisessaviljelyjärjestelmässä
Tarja Cronberg esittää luomuinstituuttia Mikkeliin
Juustoportti ja Juvan luomu yhteistyöhön
Rikkakasvit torjutaan leikaten kasvustosta
Kokemuksia hukkakauran torjunnasta
Aitoa ruokaa - väärentämättömän ruoan opas
Ruokapolitiikkaan lisää kuluttajalähtöisyyttä, luomua ja lähiruokaa
Stockmann-herkkukaupan näkemyksiä luomuruuan tulevaisuudesta
Miten luomusikatuotanto toimii Itävallassa
Sveitsin Coop maailman kestävin kauppaketju
Kehittämispaketilla vauhtia Tanskan luomuun
60 prosenttia luomuruokaa julkisiin ammattikeittiöihin Tanskassa
Kananmunista 17 prosenttia luomua Ruotsissa
Luomumeijeri käynnisti uuden mainoskampanjan Britaniassa
Luomumaitofilmi huippusuosittu Britaniassa
Ruoasta jo 75 prosenttia luomua Kööpenhaminan ruokaloissa
Carrefour otti käyttöön gm-vapaa -merkin eläintuotteille Ranskassa
Uusi nettisivusto opastaa ympäristöystävälliseen ruokailuun Ruotsissa