ICA-ketjulle uusi luomutavaramerkki Ruotsissa - I love eco

4.4.2008

Elintarvikeketju ICA on ottanut käyttöön uusitun luomutuotteiden tavaramerkkin I love eco eli Rakastan luomua! Julkistaminen tapahtui näyttävästi. Eri myymälöissä oli runsaasti viljelijöitä esittelemässä luomutuotteita ja lehdissä oli suuria lehtimainoksia. I love eco korvaa ketjun vanhan luomumerkin ICA Ekologiskt eli ICA Luomua.

Uuden I love eco -merkin alla tulee kevään aikana markkinoille jo 60 luomutuotetta. Vuoden lopulla tuotemäärä nousee sataan. Ketjun oman merkin lisäksi tuotteissa voidaan käyttää sekä KRAV-merkkiä että EU-luomumerkkiä. Kotieläintuotteissa käytetään pelkästään KRAV-merkkiä, sillä ICA on päättänyt markkinoida yksinomaan KRAV-vaatimukset täyttäviä kotieläintuotteita, koska KRAV-tuotannossa kotieläinten hyvinvointi on EU-tasoa parempi.

I love eco on uusi luomuelintarvikkeiden tuoteperhe, joka näyttää hyvältä ja maistuu hyvältä, kertoo ympäristöpäällikkö Kerstin Lindvall

ICA on uudistanut myös internet-sivustoaan luomun osalta. Sivustolla luomua esitellään nyt Sebastianin varsin modernin diaesityksen avulla. Luomusivuilta löytyy ketjun luomutuotevalikoiman esittely ja lisätietoja luomutuotannosta. Lisäksi luomuosiosta löytyy luomuaiheisia näytönsäästäjän kuvia, kännykän soittoääniä ja ruoka-ohjeita sekä luomutuotannon tuntemusta testaava kilpailu.

http://www.ica.se/icas-egna-varor/varumarken/ica-i-love-eco/