Hyppää pääsisältöön
Ajankohtaista
Opetus
Opetus
Co-op Network Studies CNS
Elintarviketalouden PD-ohjelma
Maaseudun kehittäminen 5 op
Maaseudut yhteiskuntien kestävyysmuutoksissa 5 op
Kestävän ruokaliiketoiminnan opintokokonaisuus 15 op
MOOC: Sustainable Rural Social Entrepreneurship 5 op
Luomu, maan kasvukunto ja kestävä kehitys - oppimateriaalia
Työtavoilla tulosta maitotiloille - oppimateriaalia
Hygieniakoulutus
Mun osaaminen tulevaisuuden työelämässä - verkkokurssi
Julkaisut
Julkaisut
Tutkimus
Tutkimus
Aluetaloudelliset arvioinnit
Kulttuuriperintö
Metsät ja luonnonvarat
Paikalliskehitys ja monipaikkaisuus
Ruokajärjestelmät
Yrittäjyys maaseudulla
Visiting Scholar Programme
Tietoa meistä
Etusivu
Etusivu
Close
Ajankohtaista
Ajankohtaista
Ruralia-lehti
Opetus
Opetus
Co-op Network Studies CNS
Elintarviketalouden PD-ohjelma
Maaseudun kehittäminen 5 op
Maaseudut yhteiskuntien kestävyysmuutoksissa 5 op
Kestävän ruokaliiketoiminnan opintokokonaisuus 15 op
MOOC: Sustainable Rural Social Entrepreneurship 5 op
Luomu, maan kasvukunto ja kestävä kehitys - oppimateriaalia
Työtavoilla tulosta maitotiloille - oppimateriaalia
Hygieniakoulutus
Mun osaaminen tulevaisuuden työelämässä - verkkokurssi
Julkaisut
Tutkimus
Tutkimus
Aluetaloudelliset arvioinnit
Aluetaloudelliset arvioinnit
Työn ja yrittäjyyden uudet mahdollisuudet maaseudulla -verkostohanke (TUUMA-verkosto)
Kulttuuriperintö
Kulttuuriperintö
Kotimatka – Kotiseutusuunnittelu maaseudun kehittämistyökaluna
Metsät ja luonnonvarat
Paikalliskehitys ja monipaikkaisuus
Paikalliskehitys ja monipaikkaisuus
Maaseututaajamien elinvoima
Suupohjan ratahanke
Vapaa-ajan asuminen tutkimuskohteena
Ruokajärjestelmät
Ruokajärjestelmät
Luomuinstituutti
Yrittäjyys maaseudulla
Yrittäjyys maaseudulla
Saimaa Taste of Place (SToP)
Yhteiskunnallinen yrittäjyys maaseudulla (YTYÄ)
Visiting Scholar Programme
Tietoa meistä
Luomu ja kestävä kehtitys
Ruralian hankkeissa tuotettuja oppimateriaaleja luomusta ja kestävästä kehityksestä.