Ilo odottaa

Ilo Odottaa -tutkimus

Rekrytoimme parhaillaan Ilo Odottaa -tutkimukseen äitejä Helsingin ja Vantaan alueelta!

Hei, odottava äiti Helsingistä tai Vantaalta! Tule mukaan Ilo Odottaa -tutkimukseen, jossa seulomme masennusta ja selvitämme nettiterapian hyötyjä masennusoireista kärsiville odottajille. Tutkimuksen avulla pyrimme vahvistamaan äitien ja lasten terveyttä ja hyvinvointia raskausajasta alkaen.

Osallistumalla tutkimukseen edistät matalan kynnyksen hoitojen saatavuutta tulevaisuudessa ja autat näin muita odottavia äitejä. Samalla saat henkilökohtaista palautetta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi sekä lapsesi temperamentista ja kehitystasosta.

Kutsumme sinut mukaan  tutkimuksen masennusta seulovaan vaiheeseen. Soveltuaksesti tutkimukseen sinun tulisi olla noin raskausviikolla 13-16. Jos sovellut hoitokokeeseen, kutsumme sinut mukaan myös tutkimuksen hoitokoevaiheeseen. Jos haluat mukaan tutkimukseen, ota yhteyttä tutkimushoitaja Eija Lahdensuohon.

Kutsumme tutkimukseen myös Helsingin ja Vantaan kaupunkien neuvoloiden kautta odottavia äitejä, jotka ovat täyttäneet masennusta seulovan kyselyn neuvolakäynnillä.

Näillä sivuilla voit tutustua tutkimukseen jo ennakkoon.

Tutkimukseen osallistumisesta ei koidu sinulle ylimääräisiä kuluja, ja terveydenhuollon ammattihenkilöt käsittelevät antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Lue lisää tutkimuksen sinulle tarjoamista hyödyistä tästä.