Koulutusohjelmien haku

Matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandiohjelma

Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Kandidaatti
Hakuaika
Seuraava haku alkaa 17.3.2021
Kieli
suomi, ruotsi

matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandiohjelma

Kiinnostaako sinua työskennellä lasten ja nuorten parissa sekä saada heidät innostumaan matematiikasta, fysiikasta tai kemiasta? Matematiikan, fysiikan tai kemian aineenopettajan ammatti on erinomainen valinta näistä tieteenaloista, opettamisesta ja ihmisläheisestä työskentelystä kiinnostuneille. Kumpulan kampus on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin matemaattis-luonnontieteellisen huippututkimuksen keskittymä. Kumpulan kampuksella on vahva kokemus aineenopettajan koulutuksessa ja se on Suomen suurin matemaattis-luonnontieteellisen aineenopettajan koulutuksen antaja. Opettajan kandiohjelmassa on kolme opintosuuntaa: matematiikan opettaja, fysiikan opettaja tai kemian opettaja.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Älä kysy kaverilta, kysy hakuneuvonnasta! Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.