Koulutusohjelmien haku

Kääntämisen ja tulkkauksen maisteriohjelma

Kääntämisen ja tulkkauksen maisteriohjelma
Seuraava haku alkaa 18.3.2020
Opintojen laajuus ja kesto
180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso
Maisteri
Hakuaika
Alkaa: 18.03.2020 klo 08.00Loppuu: 01.04.2020 klo 15.00
Opetuskieli
Suomi
Voidaksesi hakea maisteriohjelmaan, sinulla täytyy olla suoritettuna soveltuva kanditutkinto tai muu pohjakoulutus.

Kääntämisen ja tulkkauksen maisteriohjelmassa sinulla on mahdollisuus hankkia syvällistä osaamista, jota tarvitaan kääntäjän ja tulkin ammatissa, kulttuurienvälisessä viestinnässä sekä käännösteknologiassa

Kääntämisen ja tulkkauksen maisteriohjelman opetus on vahvasti sidottu työelämään, joten sekä kääntäjän että tulkin työympäristöt ja tehtävät tulevat tutuiksi. Maisteriohjelma tarjoaa laajan kielivalikoiman aina eurooppalaisista kielistä kaukaisempiin, kuten japaniin. Opinnoissa voi myös keskittyä oikeustulkkaukseen tai käännösteknologiaan ja kouluttautua digitalisoidun kääntämisen asiantuntijaksi kieliteollisuuden palvelukseen. Maisteriohjelman kolme opintosuuntaa ovat käännös- ja tulkkausviestintä, käännösteknologia ja oikeustulkkaus.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.

Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää hakemisesta yliopistoon? Helsingin yliopiston hakijapalvelut auttaa sinua kaikissa hakemiseen liittyvissä asioissa.