Tule ratkaisemaan ympäristöongelmia! 

Tie kestävään yhteiskuntaan edellyttää luonnontieteen, taloustieteen ja politiikan yhdistämistä. Sitä tarjoaa ympäristötaloustiede, joka on kestävän kehityksen taloustiedettä. Tutustu ympäristöekonomiaan kaikille avoimella ja ilmaisella verkkokurssilla (MOOC).  Ympäristötaloustieteen perusteet -kurssi antaa kattavan kuvan siitä, millaista on opiskella ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmassa.

[Kurssin kuvaus jatkuu videon alla]

Kurssin kuvaus:

Ympäristötaloustieteen kurssi johdattaa uudenlaiseen tietoon: lukion biologian, maantiedon ja yhteiskuntaopin tiedot täydentyvät ja jäsentyvät uudeksi ajatteluksi, ympäristöpolitiikan teoriaksi. Kurssilla teoriaa sovelletaan ilmastonmuutoksen hillintään, Itämeren suojeluun, luonnon monimuotoisuuden turvaamiseen ja taloudellisen kasvun ympäristöllisten edellytyksiin.

Erityisesti lukiolaisille suunnattu ajankohtainen, avoin ja ilmainen verkkokurssi ympäristötaloustieteen perusteista tarjotaan uudestaan syys-lokakuun aikana 2018. Opettajana toimii ympäristöekonomian professori, Suomen Ilmastopaneelin puheenjohtaja ja Itämeripaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen.

Tutustu kurssiin

Voit tutustua kurssiin MOOC-sivustolla. Sinun ei tarvitse luoda tunnuksia palveluun, vaan voit kirjautua vierailijana sivun alalaidasta.

Lue  opiskelijoiden kokemuksia verkkokurssista