Maailma tarvitsee asiantuntevia opettajia!

Matematiikka ja luonnontieteet ovat nykymaailmassa keskeisellä sijalla mm. ihmiskunnan globaalien ongelmien ratkaisemisessa. Aineenopettajana pääset tekemään antoisaa työtä lasten ja nuorten parissa. Työssäsi avaat oppilaillesi ovia uusiin maailmoihin ja autat heitä näkemään, miten matematiikka, fysiikka ja kemia näkyvät kaikkialla ympäristössämme ja kaikissa meissä. Matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandi- ja maisteriohjelmista valmistut kahden tieteenalan ja pedagogiikan kysytyksi ammattilaiseksi! Voit työskennellä oppilaitosten lisäksi monenlaisissa koulutuksen johtamista, suunnittelua ja kehittämistä sisältävissä tehtävissä.

Opiskelu Helsingin yliopistossa

Helsinki on toimiva ja turvallinen opiskelukaupunki. Opiskelijalle se tarjoaa monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä vilkkaan opiskelijaelämän. Tutustu yliopistoon, opiskeluun ja Helsinkiin.

Ole yksi* parhaista - opiskele Helsingin yliopistossa

Unelmana Helsingin yliopisto