Tentit koronatilanteessa / exams under the corona situation

[FI] Koronavirustilanteen vuoksi II periodista lähtien tentit tulisi järjestää etätentteinä. Tällä sivulla on kootusti tietoja etenkin vaihtoehtoisista tenttijärjestelyistä Kumpulan kampuksella. Muita Kumpulan opetuksen poikkeusjärjestelyihin liittyviä ohjeita löytyy täältä. (Ylläpidon helpottamiseksi tätä sivua pidetään toistaiseksi yllä ensisijaisesti englanniksi. Ota tarvittaessa yhteys kurssin opettajaan tai koulutusohjelman johtajaan.)

[EN] Due to the corona-virus situation from period II on exams should be offered as remote exams. This page serves as a reference especially for alternative exam arrangements in the Faculty of Science. For other information regarding teaching arrangements in Kumpula, see here.

Guidelines for both teachers and students

• From period II on exams should be offered as remote exams.
  • Examinarium is open in Kumpula.
  • Teachers should do their best to support the normal progress of studies, also under the special circumstances, by offering remote forms for taking exams and courses where feasible.
  • The forms of taking an exam or a course may vary a lot (e.g. Moodle exam, oral exam, study circle with reports, independent written work, independent or group project, ...). See here for advice.
  • The unusual arrangements should not result in a larger workload or higher requirements for students.
  • Students: Contact the responsible teacher if you want to take an exam/course not offered as part of the general/separate exams. The lists of exam arrangements will be updated as soon as possible (see below).
    Please avoid no-shows since the arrangements may require an extra effort by the teacher.
  • Students with special needs (e.g. dyslexia): please contact the responsible teacher directly in advance and agree on the special arrangement (e.g. more time to complete an exam because of dyslexia).
  • Teachers: please update information on your courses and exams via your education coordinator as soon as the information becomes available (e.g. when you decide to organise an exam based on a student request) so that students know the offering and can prepare respectively.

Exam arrangements by degree programme

Maantieteen kandi / BSc programme in Geography,
MSc programme in Geography:

Link: Poikkeusohjeet (in FI; ks. kohta Tentit)
Link: Instructions under corona situation (in EN; see Exams)

Geotieteiden kandi / BSc programme in Geosciences,
MSc Programme in Geology and Geophysics:

Link: Koejärjestelyt / exam arrangements in spring 2020 (2nd sheet)

MSc programme in Urban Studies and Planning:

Link: USP teaching in period IV

Matemaattisten tieteiden kandi / BSc programme in Mathematical Sciences,
MSc programme in Mathematics and Statistics: