Käytännön ohjeita poikkeustilanteeseen Kumpulan kampuksella
Sivua päivitetty viimeksi 15.7.2021 | Helsingin yliopistolle julistettiin poikkeustilanne 12.3.2020 koronavirustilanteen takia. Päivitämme tähän uutiseen tietoa poikkeustilanteen käytännön järjestelyistä Kumpulan kampuksella.

Tähän uutiseen alle päivitetään vain tarkennettuja lisäohjeita matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoille, henkilökunnalle ja vierailijoille. Ohjeita päivitetään ja muutetaan tilanteen mukaan.

OPETUS, YLEISIÄ OHJEITA

Tenttijärjestelyt

Katso erillinen sivu: Tentit Kumpulassa koronatilanteessa

Ohjeita opettajalle

Ohjeita opiskelijalle

Ohjeita syksyllä 2021 aloittaville uusille opiskelijoille

Ohjeita syksyllä 2021 aloittaville vaihto-opiskelijoille

Ohjeita koulutusohjelmille

• Seuraavan lukuvuoden alkuun liittyvistä asioista tiedotetaan viimeistään 13.8.2021. Tavoitteena on päästä aloittamaan kampuksilla yliopiston normaalia toimintaa tarvittavien terveysturvallisien toimien avulla.

Viimeisin tieto koronavirustilanteesta yliopistotasolla päivittyy tänne: Koronavirustilanne Helsingin yliopistossa.

Tähän uutiseen päivitetään vain tarkennettuja lisäohjeita. Sivun sisällöstä vastaa Kumpulan kampuksen tilannekeskusryhmä, johon kuuluu:

Dekaani Kai Nordlund
Varadekaanit Marja-Liisa Riekkola, Hannu Toivonen, Samuli Siltanen