Valmistumisjuhla perjantaina 7.4.2017

Valmistunut, juhlista saavutustasi! Maatalous-metsätieteellisestä tiedekunnasta valmistuneille järjestetään kerran vuodessa valmistumisjuhla, johon ovat tervetulleita kaikki edellisenä ja kuluvana lukukautena valmistuneet.

Maatalous-metsätieteellisestä tiedekunnasta valmistuneille järjestetään kerran vuodessa valmistumisjuhla, johon ovat tervetulleita kaikki edellisenä ja kuluvana lukukautena valmistuneet. Kutsu lähetetään valmistuneille tutkintotodistuksen yhteydessä tai sähköpostin välityksellä noin kuukautta ennen juhlaa. Muista päivittää sähköpostisoitteesi tutkintotodistuspyynnön yhteydessä niin, että kutsu tavoittaa sinut myös valmistumisesi jälkeen.

Tilaisuuteen toivotetaan tervetulleeksi myös valmistuneen perheenjäsenet ja ystävät (kuitenkin enintään 3 juhlavierasta valmistuneen lisäksi). Opetuksesta vastanneet henkilöt pääainelaitokselta ovat myös tervetulleita juhlaan.

Seuraava valmistumisjuhla on perjantaina 7.4.2017 klo 14.00-16.00 Helsingin yliopiston juhlasalissa, Aleksanterinkatu 5.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella 24.3.2017 mennessä.

Tilaisuuden ohjelmaan kuuluvat dekaanin tervehdys, kutsuvieraan ja vastavalmistuneen puhe, musiikkiesitykset sekä kuohuviinitarjoilu. Tilaisuudessa jaetaan valmistuneille myös henkilökohtaiset kukkatervehdykset.