Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan alumni-illassa puhutaan yrittäjyydestä ja innovaatioista

Tervetuloa mukaan maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan Yrittäjyys, innovaatiot ja työelämä -alumnitilaisuuteen torstaina 25.4.2024 klo 17 alkaen!

(In English, see below)

Illan aikana kuullaan esityksiä tiedekunnan yritys- ja innovaatiotoiminnan eri muodoista. Iltapalan yhteydessä on aikaa vapaaseen keskusteluun ja verkostoitumiseen. Silloin on myös mahdollisuus tutustua MyShroom-sienirihmastoon sekä tavata tiedekunnan opiskelijainnovaatioagentteja.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan alumnit, henkilökunta ja opiskelijat.

Aika: Torstai 25.4.2024 klo 17.00–19.30
Paikka: Biokeskus 2 (Viikinkaari 5, 00790 Helsinki)
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Maatalousmetsa_alumni_ilta_2024

Ohjelma 

  • Yhteistilaisuus klo 17.00–17.30, Biokeskus 2, sali 2041
    Tervetuliaissanat / tiedekunnan dekaani Ritva Toivonen
    Tiedekunnan innovaatiotoiminta / tiedekunnan yhteiskunnallisesta vuorovaikutuksesta ja innovaatioista vastaava varadekaani Mari Sandell
    Alumnin puheenvuoro / väitöskirjatutkija (väit. 03/2024), Biosphere-yritysohjelman alumni Wenzi Ren
     
  • Rinnakkaiset ohjelmat klo 17.35–18.30
    Tutkimus- ja opetusesimerkkejä maatalous- ja elintarvikealalta, sali 2041 (lisäykset vielä mahdollisia)
    Tervetuloa / Mari Sandell
    Kurssityön ja luovuuden risteyksessä: vanhasta leivästä kasvipohjaiseksi juomaksi / Afrin Sarasvirta
    Viikki Food Design Factory: innovaatioekosysteemi ruokajärjestelmän kestävyysmurrokseen / Laura Forsman
    MyShroom - uutta ruokaa sienirihmastoista / Kirsi Mikkonen
    Monialaisuudesta maaseutuvaikuttavuutta / Sami Kurki & Torsti Hyyryläinen
    Research examples from management and economics perspectives / Bodo Steiner

    Yrittäjyys ja innovaatiot Helsingin yliopiston metsätieteiden osastolla, sali 1041
    Helsingin yliopiston metsätieteiden osasto ja innovaatiotoiminta / Markus Holopainen
    Viikki puurakentaminen-, puutuote- ja metsäalan innovaatioekosysteemi VWF InnoHub (esiselvitys) / Pasi Puttonen 
    Rahaa virtaa vihdoinkin vihreään talouteen / Petri Parvinen
    Innovaatiot ja yrittäjyys opiskelijoille / Lauri Hakkarainen
     
  • Iltapala ja verkostoituminen klo 18.30–19.30, 2. kerroksen aula
    Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Tutustu MyShroom-sienirihmastoon ja tapaa tiedekunnan opiskelijainnovaatioagentteja! 

The Faculty of Agriculture and Forestry's Entrepreneurship, Innovation and Working Life Alumni Event

A warm welcome to the Faculty of Agriculture and Forestry's Entrepreneurship, Innovation and Working Life Alumni Event on Thursday 25.4.2024 at 17:00! The event will take place in Biocenter 2.

The evening will feature presentations on the various forms of entrepreneurship and innovation in the faculty; Viikki Food Design Factory innovation ecosystem, MyShroom mycoprotein innovation, entrepreneurship and innovation courses for students, etc. There will be time for free discussion and networking during the evening.

All alumni, staff and students of the Faculty of Agriculture and Forestry are welcome to attend. The event is mainly in Finnish. However, the presentation materials are in English and discussions can take place in either language. You are very welcome to attend even if you are not yet fluent in Finnish! https://www.lyyti.fi/reg/Maatalousmetsa_alumni_ilta_2024