(In English, see below)
Illan aikana kuullaan esityksiä tiedekunnan yritys- ja innovaatiotoiminnan eri muodoista. Iltapalan yhteydessä on aikaa vapaaseen keskusteluun ja verkostoitumiseen. Silloin on myös mahdollisuus tutustua MyShroom-sienirihmastoon sekä tavata tiedekunnan opiskelijainnovaatioagentteja.
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan alumnit, henkilökunta ja opiskelijat.
Aika: Torstai 25.4.2024 klo 17.00–19.30
Paikka: Biokeskus 2 (Viikinkaari 5, 00790 Helsinki)
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Maatalousmetsa_alumni_ilta_2024
Ohjelma
- Yhteistilaisuus klo 17.00–17.30, Biokeskus 2, sali 2041
Tervetuliaissanat / tiedekunnan dekaani Ritva Toivonen
Tiedekunnan innovaatiotoiminta / tiedekunnan yhteiskunnallisesta vuorovaikutuksesta ja innovaatioista vastaava varadekaani Mari Sandell
Alumnin puheenvuoro / väitöskirjatutkija (väit. 03/2024), Biosphere-yritysohjelman alumni Wenzi Ren
- Rinnakkaiset ohjelmat klo 17.35–18.30
Tutkimus- ja opetusesimerkkejä maatalous- ja elintarvikealalta, sali 2041 (lisäykset vielä mahdollisia)
Tervetuloa / Mari Sandell
Kurssityön ja luovuuden risteyksessä: vanhasta leivästä kasvipohjaiseksi juomaksi / Afrin Sarasvirta
Viikki Food Design Factory: innovaatioekosysteemi ruokajärjestelmän kestävyysmurrokseen / Laura Forsman
MyShroom - uutta ruokaa sienirihmastoista / Kirsi Mikkonen
Monialaisuudesta maaseutuvaikuttavuutta / Sami Kurki & Torsti Hyyryläinen
Research examples from management and economics perspectives / Bodo Steiner
Yrittäjyys ja innovaatiot Helsingin yliopiston metsätieteiden osastolla, sali 1041
Helsingin yliopiston metsätieteiden osasto ja innovaatiotoiminta / Markus Holopainen
Viikki puurakentaminen-, puutuote- ja metsäalan innovaatioekosysteemi VWF InnoHub (esiselvitys) / Pasi Puttonen
Rahaa virtaa vihdoinkin vihreään talouteen / Petri Parvinen
Innovaatiot ja yrittäjyys opiskelijoille / Lauri Hakkarainen
- Iltapala ja verkostoituminen klo 18.30–19.30, 2. kerroksen aula
Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Tutustu MyShroom-sienirihmastoon ja tapaa tiedekunnan opiskelijainnovaatioagentteja!
The Faculty of Agriculture and Forestry's Entrepreneurship, Innovation and Working Life Alumni Event
A warm welcome to the Faculty of Agriculture and Forestry's Entrepreneurship, Innovation and Working Life Alumni Event on Thursday 25.4.2024 at 17:00! The event will take place in Biocenter 2.
The evening will feature presentations on the various forms of entrepreneurship and innovation in the faculty; Viikki Food Design Factory innovation ecosystem, MyShroom mycoprotein innovation, entrepreneurship and innovation courses for students, etc. There will be time for free discussion and networking during the evening.
All alumni, staff and students of the Faculty of Agriculture and Forestry are welcome to attend. The event is mainly in Finnish. However, the presentation materials are in English and discussions can take place in either language. You are very welcome to attend even if you are not yet fluent in Finnish! https://www.lyyti.fi/reg/Maatalousmetsa_alumni_ilta_2024