Illan aikana käydään kolme tulevaisuuden metsä ja ruoka -aiheista keskustelua toimittaja Markku Sandellin johdolla. Mukana keskustelemassa on sekä tiedekunnan omaa väkeä että metsä- ja ruokateollisuuden edustajia. Iltapalan yhteydessä on aikaa vapaaseen keskusteluun ja verkostoitumiseen.
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan alumnit, henkilökunta ja opiskelijat.
Aika: Keskiviikko 2.4.2025 klo 17.00–20.00
Paikka: Raisio-sali, Metsätieteiden talo (Latokartanonkaari 7, 00790 Helsinki)
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/mmtdk_alumni_ilta_2025
Ohjelma
Tervetuliaissanat / tiedekunnan dekaani Ritva Toivonen
Illan keskustelut / vetäjänä toimittaja Markku Sandell
- Metsä: Annamari Laurén (suometsätiede), Mikko Pohjola (Viikki Wood and Forest Innovation Hub), Juho Rantala (Metsä Group)
- Ruoka: Tapani Jokiniemi (Viikin tutkimustila), Delila Belahcen (Maatalous-metsäylioppilaiden liitto ja Sampsa ry), Juha Nousiainen (Valio)
- Ruoka: Kirsi Mikkonen (elintarviketeknologia), Anne-Maria Pajari (ravitsemustiede), Anu Saranpää (Atria)
Iltapala ja verkostoituminen