Kliinisen mielenterveyspsykologian erikoispsykologikoulutus
Erikoispsykologikoulutus on maisterin tutkinnon jälkeistä yliopistollista erikoistumiskoulutusta. Kliinisen mielenterveyspsykologian erikoispsykologikoulutuksesta (70 op) vastaa kansallisesti Helsingin yliopisto ja se järjestetään yhteistyössä Psykonet -yliopistoverkoston kanssa.

Työn ohella suoritettava kolmen vuoden pituinen koulutus on suunnattu sinulle, joka työskentelet psykiatrian tai mielenterveystyön kentällä ja haluat kehittyä kliinisen mielenterveyspsykologian erityisasiantuntijaksi. Monipuolisen koulutuksen aikana kehität kliinisen mielenterveyspsykologin ammatti-identiteettiäsi sekä erityisasiantuntijuuttasi kliinisen mielenterveyspsykologian ydinalueilla, kuten mielenterveyden häiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn liittyvässä arviointi-, konsultointi- ja interventio-osaamisessa.

Mis­siom­me on 

Osaavat, asiantuntevat, työstään innostuneet erikoispsykologit tuottavat ja kehittävät laadukkaita mielenterveyspalveluita.

Seu­raa­va haku

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2022. Hakuaika on 10.-31.1.2022. Tarkemmat hakutiedot ja ohjeet löytyvät Koulutukseen hakeminen -sivuilta.

Webinaarit

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan lisää koulutuksesta aamukahviwebinaariin. Tammikuussa 2022 on tulossa vielä yksi webinaari:

Tietoa koulutuksesta