Kliinisen mielenterveyspsykologian erikoispsykologikoulutus

Erikoispsykologikoulutus on maisterin tutkinnon jälkeistä yliopistollista erikoistumiskoulutusta. Kliinisen mielenterveyspsykologian erikoispsykologikoulutuksesta (70 op) vastaa kansallisesti Helsingin yliopisto ja se järjestetään yhteistyössä Psykonet -yliopistoverkoston kanssa.

Työn ohella suoritettava kolmen vuoden pituinen koulutus on suunnattu sinulle, joka työskentelet psykiatrian tai mielenterveystyön kentällä ja haluat kehittyä kliinisen mielenterveyspsykologian erityisasiantuntijaksi. Monipuolisen koulutuksen aikana kehität kliinisen mielenterveyspsykologin ammatti-identiteettiäsi sekä erityisasiantuntijuuttasi kliinisen mielenterveyspsykologian ydinalueilla, kuten mielenterveyden häiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn liittyvässä arviointi-, konsultointi- ja interventio-osaamisessa.

Mis­siom­me on 

Osaavat, asiantuntevat, työstään innostuneet erikoispsykologit tuottavat ja kehittävät laadukkaita mielenterveyspalveluita.

Seuraava haku on keväällä 2025 tammikuussa 14.-30.1.2025. Valintaperusteet ja hakuohjeet julkaistaan syksyllä 2024.

Vuoden 2022 hakutiedot löytyvät Koulutukseen hakeminen -sivuilta.

Kiinnostaako sinua kevään 2025 haku? Kliinisen mielenterveyspsykologian erikoispsykologikoulutusta esitellään syksyllä 2024 webinaareissa:

Zoom-linkki lähetetään webinaareihin ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittautumislomakkeella on mahdollista esittää ennakkokysymyksiä.

Tietoa koulutuksesta