Kutsupuhujat

.
Nelli Hankonen

Professori Nelli Hankonen on tutkinut erityisesti terveyskäyttäytymisen muutoksen mahdollisuuksia sekä ihmisten toiminnan motivaatioon liittyviä kysymyksiä. Hän toimii sosiaalipsykologian professorina Tampereen yliopistossa.

Erkki Heinonen

Professori Erkki Heinonen tutkii muun muassa tehokkaan psykoterapian ainesosia ja psykoterapeuttien ammatillista kehitystä. Hän toimii kliinisen psykologian professorina Oslon yliopistossa.

Annette Horstmann

Apulaisprofessori Annette Horstmannin tutkimus keskittyy lihavuuteen ja ihmisten syömiskäyttäytymiseen sekä näiden taustalla vaikuttaviin aivotoimintoihin. Hän toimii käyttäytymis- ja aivotutkimuksen apulaisprofessorina Helsingin yliopistossa.

Johanna Kaakinen

Apulaisprofessori Johanna Kaakinen on tutkinut ihmisten lukukokemuksiin liittyviä neurokognitiivisia ilmiöitä ja myös suomalaisen tiedepääoman kehitystä. Hän toimii psykologian apulaisprofessorina Turun yliopistossa.

Katriina Tiira

Dosentti Katriina Tiira on koirien käyttäytymiseen, persoonallisuuteen ja kognitiiviseen toimintaan – ja näiden mittaamiseen – erikoistunut biologi. Hän toimii yrittäjänä perustamassaan smartDOG Oy:ssa, joka toteuttaa muun muassa koirien kognitiivisten taitojen testausta.