Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen auki!
Ilmoittautuminen tästä

https://confedent.eventsair.com/psykologia-2024/ilmoittautuminen

 

Luethan ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumista. Jokaisen osallistujan tulee täyttää oma ilmoittautumislomake ja maksaa asiaankuuluvat osallistumismaksut. Jos sinulla on ongelmia lomakkeen täyttämisessä, otathan yhteyttä Confedent Internationaliin.

Confedent International
Sähköposti: psykologia2024@confedent.fi 
Toimiston puhelin: +358 50 4644 757

Osallistumismaksut

Tavallinen ilmoittautuminen
- Varhainen, 210€
- Myöhäinen, 260€

Väitöskirjatutkijat ja Psykologiliiton seniorijäsenet
- Varhainen, 100€
- Myöhäinen, 140€

Perustutkinto-opiskelijat
- Varhainen, 60€
- Myöhäinen, 90€

Etäosallistuminen 
- Varhainen/Myöhäinen, 150€

Kongressi-illallinen (Vanha ylioppilastalo, to 15.8.)
- Illalliskortti, 70€

=> Kolmen ruokalajin illallinen (sis. alkumalja ja 2 lasia viiniä), menu-vaihtoehtoina vegaani ja kala

=> Live-musiikkia!

 

 

-- Varhaisen ilmoittautumisen takaraja on 14.6. mennessä --

Ilmoittautumismaksu sisältää kahvitarjoilut sekä yliopiston vastaanoton. Lounas on omakustanteinen.

Lisätietoja ilmoittautumismaksujen maksamisesta:

Maksu luottokortilla:

  • Seuraavat luottokortit hyväksytään: Visa, MasterCard ja Maestro (ei prepaid maksukortit).
  • Luottokorttimaksut käsitellään SSL-suojatun luottokorttimaksusivun kautta, joka on online-rekisteröintilomakkeen lopussa.
  • Ilmoittautuminen ja muut varaukset vahvistetaan vasta, kun koko maksu on vastaanotettu.

Maksu laskulla:

  • Laskutuslisä 18 € lisätään kaikkiin lähetettäviin laskuihin. Huomioithan, että virheellisten laskutustietojen korjauksesta veloitamme ylimääräisen 18 € (esim. puuttuva viite, virhe laskutusosoitteessa).
  • Laskua maksaessa laskun viestikenttään tulee lisätä laskun numero, jotta maksu ohjautuu oikean osallistujan kohdalle. Lasku sisältää kaikki tarvittavat pankkitiedot pankkisiirtoa varten. Maksajan on katettava kaikki pankkikulut.
  • Samalle organisaatiolle osoitettuja laskuja ei saa maksaa yhdellä maksulla, ellei siitä ole erikseen sovittu Confedent Internationalin kanssa.
  • Verkkolaskun lähetyksestä ei lähetetä osallistujalle erillistä viestiä, vaan lasku toimitetaan suoraan laskutusosoitteeseen. Jos laskua ei lähetetä verkkolaskuna, se lähetetään sähköpostilla .pdf muodossa osallistujan sähköpostiin, ellei muuta ole erikseen sovittu Confedent Internationalin kanssa.
  • Ilmoittautuminen ja muut varaukset vahvistetaan vasta, kun koko maksu on vastaanotettu.

 

Maksu- ja peruutusehdot
Ilmoittautumismaksut:

*17.7.2024 mennessä tehdyistä peruutuksista palautetaan maksettu summa kokonaisuudessaan pois lukien 50 euron käsittelykulut. Laskulla maksettaessa laskutuslisää ei palauteta.

*17.7.2024 jälkeen tehdyt peruutukset eivät oikeuta palautukseen. Mikäli maksuja ei ole vielä maksettu, ne tulee maksaa kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutusta ei tehdä, maksuja ei hyvitetä. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksena ei myöskään pidetä sitä, että osallistuja ei saavu paikalle. Osallistumismaksu ei sisällä minkäänlaista vakuutusta.

Järjestäjät eivät ota vastuuta tapahtuman peruuntumisesta ylivoimaisen esteen vuoksi (luonnonkatastrofi, vakava tarttuva epidemia, suurlakko jne.). Tällaisessa tapauksessa järjestelytoimikunta pidättää oikeuden päättää maksettujen ilmoittautumismaksujen palauttamisesta.

Kaikista peruutuksista ja muutoksista tulee ilmoittaa kirjallisesti Confedent Internationalille osoitteeseen psykologia2024@confedent.fi.

 

Majoitus

Konferenssin osallistujille on varattu huonekiintiöt seuraavista hotelleista. Alla mainitut hinnat ovat voimassa vain Confedent Internationalin kautta tehdyille varauksille (ilmoittautumislomakkeella, tai myöhemmin sähköpostilla). Majoituksen varaaminen ajoissa on suositeltavaa.

Hotellivarauksen takaamiseksi vaaditaan yhden yön huonehinnan suuruinen varausmaksu. Varausmaksu vähennetään majoituksen kokonaishinnasta, joka on maksettava hotellissa paikan päällä. 

Hotellihuonehinnat sisältävät arvonlisäveron ja aamiaisen. Huoneet varataan ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä. Myöhäisten varausten osalta saatavuutta ei voida taata.

Jos tarvitset lisätietoja, otathan yhteyttä osoitteeseen psykologia2024@confedent.fi

 

Hotellit

Solo Sokos Hotel Helsinki
Kluuvikatu 8
00100 Helsinki

Keväällä 2022 täysin uusittu Solo Sokos Hotel Helsinki on kunnianosoitus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille. Hotelli Helsingin uusi aikakausi hakee inspiraationsa pääkaupungin väreistä, tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Solo Sokos Hotel Helsinki on luotu ihmisille, jotka rakastavat kaupungin sykettä, urbaania elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia.

Huonehinnat (huone/yö)

EUR 170 Solo Standard yhden hengen huone
EUR 190 Solo Standard kahden hengen huone
EUR 195 Solo Up yhden hengen huone
EUR 215 Solo Up kahden hengen huone

Etäisyys tapahtumapaikasta: ~ 0.3 km

 

Radisson RED Helsinki
Vuorikatu 24
00100 Helsinki

Koe rohkeaa designia ja ainutlaatuista RED-tyyliä Helsingin ydinkeskustassa vuonna 2023 avatussa Radisson RED Helsingissä. Raikkaalla otteella luotu korkeatasoinen hotelli tarjoaa ainutlaatuisen hotellielämyksen aina laadukkaista yksityiskohdista instagrammattaviin hetkiin. 

Huonehinnat (huone/yö)

EUR 160 Standard yhden hengen huone
EUR 180 Standard kahden hengen huone
EUR 185 Superior yhden hengen huone
EUR 205 Superior kahden hengen huone

Etäisyys tapahtumapaikasta: ~0,6 km

 

Hotel Arthur
Vuorikatu 19
00100 Helsinki

Hotel Arthur sijaitsee Helsingin keskustassa aivan päärautatieaseman vieressä. Helsingin merkittävimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot ja teatterit ovat kaikki kävelymatkan päässä hotellista. Helsingin yliopiston metroasema ja raitiovaunupysäkit ovat hotellin vieressä.

Huonehinnat (huone / yö)

EUR 120 Standard yhden hengen huone
EUR 130 Standard kahden hengen huone

Etäisyys tapahtumapaikasta: ~0,6 km

 

Eurohostel
Linnankatu 9
00160 Helsinki

Useimmat Helsingin nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä hostellista. Raitiovaunuilla 4 ja 5 pääset helposti keskustaan ja takaisin. Huoneissa ei ole omaa suihkua tai vessaa vaan kaikissa hostellin kerroksissa on erilliset suihkut, pesutilat ja WC:t miehille ja naisille.

Huonehinnat (huone / yö)

EUR 101,70 Standard yhden hengen huone
EUR 113,60 Standard kahden hengen huone

Etäisyys tapahtumapaikasta: ~1,6 km

 

Maksu- ja peruutusehdot
Majoitus

*30.6.2024 mennessä tehdyistä peruutuksista palautetaan maksettu summa kokonaisuudessaan pois lukien 50 euron käsittelykulut. Laskulla maksettaessa laskutuslisää ei palauteta.

*30.6.2024 jälkeen tehdyt peruutukset eivät oikeuta palautukseen. Mikäli maksuja ei ole vielä maksettu, ne tulee maksaa kokonaisuudessaan.

Mikäli peruutusta ei tehdä, maksuja ei hyvitetä. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksena ei myöskään pidetä sitä, että osallistuja ei saavu paikalle. Osallistumismaksu ei sisällä minkäänlaista vakuutusta.

Järjestäjät eivät ota vastuuta tapahtuman peruuntumisesta ylivoimaisen esteen vuoksi (luonnonkatastrofi, vakava tarttuva epidemia, suurlakko jne.). Tällaisessa tapauksessa järjestelytoimikunta pidättää oikeuden päättää maksettujen ilmoittautumismaksujen palauttamisesta.

Kaikista peruutuksista ja muutoksista tulee ilmoittaa kirjallisesti Confedent Internationalille osoitteeseen psykologia2024@confedent.fi