Käytännön tietoa

Löydät tältä sivulta lisätietoa perusterveydenhuollon tutkimuksen päiviin liittyen
Yhteystiedot
Tapahtumapaikka

Perusterveydenhuollon tutkimuksen päivät järjestetään 8.–9.9.2022 Hilton Helsinki Kalastajatorpalla.

Kalastajatorpalle Munkkiniemeen pääset Helsingin rautatieasemalta puolessa tunnissa ratikalla 4. Pasilan asemalta matka kävellen tai pyörällä on vain 4 km.

Huomioithan, että alla mainitut hotellien sopimushinnat ovat voimassa ainoastaan ilmoittautumislomakkeella tehtyihin hotellivarauksiin. Huoneita tarjolla vain rajoitettu määrä! Varaathan omasi pian!

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

  • Hilton Guest Room, 1hh, 154 eur/huone/yö
  • Hilton Guest Room, 2hh, 174 eur/huone/yö
  • Hilton Guest Room Plus, 1hh, 174 eur/huone/yö
  • Hilton Guest Room Plus, 2hh, 194 eur/huone/yö

PTH 2022 tapahtumapaikka Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee Munkkiniemessä meren rannalla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Hotellin vehreä ympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet. Valoisat ja rauhalliset huoneet kutsuvat lepäämään.

Original Sokos Hotel Presidentti

  • Standard 1hh, 149 eur/huone/yö
  • Standard 2hh, 169 eur/huone/yö

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Hotellista PTH 2022-tapahtumapaikalle Hilton Helsinki Kalastajatorpalle pääset kätevästi raitiovaunulla nro 4. Matka-aika on noin 20 min.

Hotellien huonehinnat sisältävät buffet-aamiaisen ja arvonlisäveron. Varauksen vahvistamiseksi veloitamme yhden yön ennakkomaksun, joka vähennetään hotellin kokonaislaskulta uloskirjautumisen yhteydessä.

Järjestäjä

Monitieteiset perusterveydenhuollon tutkimuksen päivät järjestää Helsingin yliopiston yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon osasto.