Käytännön tietoa

Keskusteluntutkimuksen päivät

Yhteystiedot:

Järjestelytoimikunta:

  • Melisa Stevanovic (pj)
  • Milla Järvensivu (konf.sihteeri)
  • Pilvi Heinonen
  • Suvi Kaikkonen
  • Emmi Koskinen
  • Jarkko Niemi
  • Sara Rönnqvist
  • Irina Savolainen
  • Mika Simonen
  • Sanna Tiilikainen

Tapahtumapaikka:

Lounaspaikkoja lähettyvillä:

Konferenssi-illallinen torstaina:

Aikataulu:

  • 17.30-19.00 Helsingin yliopiston vastaanotto (sali 1)
  • 19.00 Illallinen (sali 2)
  • 20.30-24.00 Sauna ja uima-allas (kellarikerros)

Keskusteluntutkimuksen päivien iltatilaisuus järjestetään torstaina 6.2 Unioninkadun juhlahuoneistojen tiloissa.

Illallismaksu on 35 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Illallisen hintaan kuuluu buffetruokailu, alkumalja tarjoillaan yliopiston vastaanotolla. Muut juomat ovat omakustanteisia (Huom! Juhlahuoneistolla ei ole anniskeluoikeuksia, mutta omia juomia voi tuoda). Illalliseen osallistujille kuuluu myös saunomis- ja uimisvaihtoehdot ruokailun jälkeen.

Buffetmenu:

VIHERSALAATTIA JA KEITTIÖMESTARIN SALAATTIKASTIKETTA (M, G)

Rapeaa viherversosalaattia, kurkkua, retiisiä ja keittiömestarin salaattikastiketta

MEHUSTETTUJA VILLITOMAATTEJA JA MOZZARELLAA (VL, G)

Salaattia mehustetuista villitomaateista, mozzarellasta, marinoidusta punasipulista ja basilikasta sekä oliiviöljyä

PAAHDETTUJA SAVUJUUREKSIA JA LEHTIKAALIA (M, G)

Koivulastuilla savustettuja, paahdettuja rustiikkeja säräjuureksia, metsähunajaa, friteerattua lehtikaalia ja kirpeää jogurttia

MELONIA JA BALSAMICOSIIRAPPIA (M, G)

Melonia, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja balsamicosiirappia

LEIPÄÄ JA YRTTILEVITETTÄ (L)

Päivän tuoretta leipää, härkäpapu-ruislastuja ja talon yrttilevitettä

HÄRKIS-MUSTAPAPUPATAA, PÄHKINÄRIISIÄ JA YRTTIÖLJYÄ (L)

Härkis-mustapapupataa, pähkinäriisiä ja yrttiöljyä (sisältää pähkinää)

PUNAJUURIBROWNIE JA KERMAVAAHTO (L)

Oman leipomon punajuuribrownie ja tuoreella mintulla maustettua kermavaahtoa

Majoitus:

Konferenssin osallistujat varaavat ja maksavat majoittumisensa itse. Alla olevista hotelleista on varattu huonekiintiöt, jotka voimassa määräajan tai kunnes kiintiö täyttyy. Ole hyvä, ja tarkista kiintiön viimeinen voimassaoloaika ja kiintiötunnus alla olevien hotellitietojen kohdalta.

1) 5.-7.2.2020 Hotel Arthur:

  • Standard kahden hengen twin-huone hintaan 100 €/huone/yö tai yhdelle hengelle 90 €/huone/yö

Varauksen huonemäärä tarkistetaan ensimmäisen kerran 7.1., jolloin kiintiöidyksi jätetään enintään 50 % vapaista huoneista. Seuraava tarkistus tapahtuu 16.1., jolloin kiintiöidyksi jätetään enintään 25 % vapaista huoneista. Kiintiön viimeinen deadline on torstaina 23. tammikuuta, jolloin varaamatta olevat huoneet vapautuvat Hotel Arthurin vapaaseen myyntiin. Huonehintoihin sisältyy aamiainen noutopöydästä. Varauksen yhteydessä on annettava kiintiön koodi KETU2020.

2) 5.-7.2.2020 Original Sokos Hotel Helsinki:

  • 128 EUR / 1hh Standard
  • 148 EUR / 2hh Standard
  • 168 EUR / 2hh Standard lisävuoteella

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv.
Huonehintaan sisältyvät S-Card edut. S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle. Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.
Varaamattomat huoneet vapautuvat automaattisesti myyntiin 9.1.2020 klo 20.00.

Puhelin: 020–1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Telefaksi: 020–1234 640
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus KeTu2020 varausta tehdessä.
www.sokoshotels.fi – Varauskoodi netissä BKETU2020