Viikin normaalikoulun lukion kevään 2024 musikaali - Peter Pan

”Minä olen Peter Pan. Satuun teidät johdatan. Olen aivan pikkuinen ja koskaan tästä kasva en!”

Kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 2004 koulumme muutti Haagasta Viikkiin ja ensimmäisenä musikaalina toteutimme Peter Panin. Seuraavan kerran Peter Pan esitettiin 2014, ja nyt kymmenen vuoden jälkeen Peter Pan palaa taas!

Peter Pan vie Kultasen perheen lapset seikkailuun Mikä-Mikä-Maahan. Siellä he kohtaavat Helinä-keijun, Kadonneet Pojat ja Kapteeni Koukun, jota väijyy kauhea krokotiili. Satu Peter Panista on kiehtova ja vauhdikas, mutta samalla sillä on myös syvempi merkitys. Se kertoo kaikkien lasten tarpeesta tulla rakastetuksi, oikeudesta saada olla lapsi ja leikkiä.

Jännittävän koko perheen musikaalin on J.M.Barrien aiheen pohjalta kirjoittanut Ritva Holmberg. Musiikin on säveltänyt Jukka Linkola ja laulujen sanat on kirjoittanut Jukka Virtanen. Musikaalin esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy.

Musikaalissa on mukana 80 lukiolaista, jotka vastaavat näyttelemisen, tanssimisen ja soittamisen lisäksi myös lavastuksesta, puvustuksesta ja maskeerauksesta sekä ääni- ja valotekniikasta. Musikaalin ohjaustyöryhmässä ovat ohjaaja ja koreografi Sebastian Wennström sekä musiikinopettajat Pekka Tulkki ja Kaija Viitasalo.

Tervetuloa nauttimaan juhlavuoden musikaalista!