Vanhempainyhdistys

Helsingin normaalilyseon vanhempainyhdistys (ry) edistää kodin ja koulun yhteistyötä ja on mukana luomassa myönteistä oppimis- ja kasvuympäristöä. Haluamme tukea nuorten tasapainoista kokonaiskehitystä sekä kannustaa oppilaita hyvään toveruuteen, koulusuorituksiin ja työrauhaan.

Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. opiskelu- ja kasvatuskysymyksiä käsittelevien luentojen ja keskusteluiltojen järjestäminen, Norssi- ja alumnituotteiden tuottaminen, koulun, luokkien, harrastekerhojen ja koulun kirjaston toiminnan tukeminen sekä oppilaiden palkitseminen hyvästä koulutoveruudesta stipendein.

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä Norssin peruskoulun ja lukion oppilaiden vanhemmat ja huoltajat. Liittyminen tapahtuu maksamalla 40 € jäsenmaksu tilille Nordea FI41 1014 3000 2407 76. Jäsenmaksu on kolmevuotinen kattaen perheen huoltajat. Maksun viestikenttään merkitään huoltajan nimi / huoltajien nimet sekä oppilaan nimi ja luokka. Tulot käytetään yhdistyksen tavoitteiden toteuttamiseen. Mukaan toiminnan järjestämiseen pääsee esimerkiksi osallistumalla yhdistyksen kokouksiin ja / tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse (norssinvanhemmat@gmail.com). Otamme ilolla vastaan uusia jäseniä!