Lääketutkimuksen päivä 8.12. - tule mukaan webinaariin kuulemaan, miten kestävyys toteutuu farmasian tutkimuksessa ja opetuksessa
Helsingin yliopiston farmasian tiedekunnan perinteinen lääketutkimuksen päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua tiedekunnan tutkimuksen ja opetuksen uusimpiin tuuliin. Tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna verkossa.

Liity mukaan 8. joulukuuta kello 9–11 webinaariimme kuuntelemaan uusinta uutta farmasian tiedekunnasta! Tänä vuonna perinteisessä lääketutkimuksen päivässä keskitymme erityisesti kestävyysaiheisiin ja siihen, miten ne tulevat näkymään farmasian tutkimuksessa ja opetuksessa tulevaisuudessa – sekä kotimaan näkökulmasta että kansainvälisesti.

Ilmoittaudu tilaisuuteen – saat ennen tilaisuutta sähköpostiisi linkin striimiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5. joulukuuta.

OHJELMA 8.12.2021 kello 9–11:

Tervetulotoivotus, dekaani, professori Jouni Hirvonen
Yliopiston tervehdys, kansleri Kaarle Hämeri

Kestävyystutkimus Helsingin yliopistossa – uudet aloitteet maailman parhaaksi

• HELSUS – Kestävyystieteen instituutin esittely, johtaja Anne Toppinen
  • Kestävän lääkekehityksen tutkimushankkeet farmasian tiedekunnassa, apulaisprofessori Tiina Sikanen
  • Lääkkeiden kestävä käyttö yhteiskunnassa – millaista tutkimusta tarvitaan?, professori Anna-Riia Holmström
  • Farmasian kestävyysopetuksen polku kohtaa digitaaliset oppimisympäristöt, varadekaani yliopistonlehtori Mia Siven
  • How do we create the effective, safe and sustainable drug treatments of the future: farmasian uusi kansainvälinen maisteriohjelma, yliopistonlehtori Leena Hanski

Yhteenvetoa ja keskustelua