Alustajina ovat
professori, emerita Marja-Liisa Hänninen: Hygieniaa ja "hygieniaa" - terveyden turvaamista 1800-luvulta nykypäivään
professori Johanna Björkroth: Ruoka on parasta ennen viimeistä käyttöpäivää
yliopistonlehtori Annamari Heikinheimo: Hygienian merkitys antibioottiresistenssin torjunnassa
Alustusten jälkeen on paneelikeskustelu, jossa elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden asiantuntijat jatkavat aiheeseen liittyvää keskustelua:
elintarviketurvallisuusjohtaja Sebastian Hielm, maa- ja metsätalousministeriö
elintarviketurvallisuusosaston johtaja Leena Räsänen, Ruokavirasto
ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala, Rauman kaupunki
Tule mukaan ja osallistu keskusteluun! Voit seurata tilaisuutta suorana lähetyksenä myös verkossa.
Tapahtuma Facebookissa