Tapahtuma: Hygieniaa Sääntö-Suomessa

Miten hygieenisiä elintarvikkeiden tai ympäristömme tulisi olla? Millaisia mikrobiologisia uhkia elintarvikkeisiin liittyy ja miten saamme ruuan riittämään kaikille? Voiko pilaantuneesta ruuasta sairastua? Muun muassa näistä asioista keskustellaan ”Hygieniaa Sääntö-Suomessa” -tilaisuudessa 3.5.2019 klo 15.00-16.30 Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4).

Alustajina ovat



professori, emerita Marja-Liisa Hänninen: Hygieniaa ja "hygieniaa" - terveyden turvaamista 1800-luvulta nykypäivään

professori Johanna Björkroth: Ruoka on parasta ennen viimeistä käyttöpäivää

yliopistonlehtori Annamari Heikinheimo: Hygienian merkitys antibioottiresistenssin torjunnassa



Alustusten jälkeen on paneelikeskustelu, jossa elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden asiantuntijat  jatkavat aiheeseen liittyvää keskustelua:

elintarviketurvallisuusjohtaja Sebastian Hielm, maa- ja metsätalousministeriö

elintarviketurvallisuusosaston johtaja Leena Räsänen, Ruokavirasto

ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala, Rauman kaupunki



Tule mukaan ja osallistu keskusteluun! Voit seurata tilaisuutta suorana lähetyksenä myös verkossa.



Tapahtuma Facebookissa