Program

Konferensens öppningsceremoni hålls måndagen den 12 maj kl. 12 i Forsthuset. Konferensen avslutas onsdagen den 14 maj kl. 15.30.

Programmet publiceras den 9 april.
Konferensmiddag 13.5.

Konferensmiddagens pris är 100 €. Den hålls i Vinterträdgården på Restaurang Sipuli 13.5. kl. 18–22. Du anmäler dig till middagen med samma formulär som till konferensen.

Vid middagen uppträder Helsingfors Universitets Studentorkesters kvartett.

Meny

  • Sallad med gröna skott och hallonvinaigrette V, G
  • Vildhavre kryddad med nässlor, rostad gulbeta och krispiga bondbönor V, G
  • Mozzarella, rucola och tomat på två sätt L, G
  • Oliver marinerade med apelsin och fänkål V, G
  • Varmrökt laxpotatissallad, körvel och inlagda grönsaker M, G
  • Rostad svartrot, citrusmarinerad tofu och persilja V,G
  • Ingefärsmarinerad gravlax och yamitsuki-gurka M, G
  • Nässelkryddad bondbönsbiff, rödbetsquinoa och örtsås V, G
  • Hembakt bröd och veganskt pålägg
  • Pannacotta på jordgubbsyoghurt med lime L, G 

I priset ingår två glas husets vin. Det finns också ett alkoholfritt alternativ.