Terkko renoveras under sommaren, långa lånetider börjar 30.4.20

Terkko Health Hub och campusbiblioteket i Mejlans är stängda 1.6-9.8. Av­hämt­ning av tryckt ma­te­ri­al ord­nas i Kajsahuset. Från och med torsdagen den 30 april får du långtidslån på material från Mejlans.
Terkko Health Hub renoveras under sommaren, så hela byggnaden och campusbiblioteket i Mejlans är stängda 1.6-9.8. Inga stora förändringar är att vänta, men bl.a. kommer tillgängligheten att förbättras. Terkko Health Hub öppnar efter renoveringen i början av augusti 2020.  
 
Från och med torsdagen den 30 april får du långtidslån på material från campusbiblioteket i Mejlans. Lånen förfallodag är tidigast 12.8.2020 när du lånar eller förnyar dina lån
 
  • 30.4. framåt för böcker med 28 dagars lånetid, och
  • 14.5. framåt för böcker med 14 dagars lånetid (kursböcker).

Undantagssituationen har försvårat studenternas tillgång till läromedel. Var solidarisk och returnera sånt material som du inte behöver. På det sättet ger du andra möjlighet att få tag på litteratur. Du kan tryggt returnera böcker i bibliotekets returlucka utan att behöva ha kontakt med någon.

    Helsingfors universitets studenter och personal kan beställa material som hör till Mejlans samlingar, så länge det är till hemlån, och avhämta det i Kajsahuset.  Läs mera om lån av tryckt material under undantagssituationen →