Saaren eläinklinikalle lähettäville eläinlääkäreille

Tuotantoeläinsairaala ottaa mielellään vastaan sekä tuotantoeläinpotilaita että lisääntymistieteen potilaita (tuotantoeläimet, hevoset, pieneläimet) kaikkialta Suomesta.

Myös päivystysaikaisia hätätapauksia on mahdollista lähettää, mikäli eläin on kuljetuskelpoinen. Yksityiskohtaiset ohjeet potilaan lähettämisestä ovat alla. Lähettävälle eläinlääkärille toimitetaan aina (omistajan suostumuksella) lähetepalaute ja potilaan jatkohoito-ohjeet. Lähettävä eläinlääkäri on tervetullut seuraamaan potilaan tutkimuksia ja hoitoa niin halutessaan.

Kiireettömät lähetepotilaat (sekä kiireelliset virka-aikana)

Lähettävän eläinlääkärin tulee ottaa yhteyttä Tuotantoeläinsairaalaan (Saaren Eläinklinikka, puh. 02941 40700) ensisijaisesti arkiaamuisin klo 8 - 9.

Mikäli tämä ei ole mahdollista, voi arkipäivisin soittaa päivystysnumeroon (0600-97413) klo 9 - 16.

Lisääntymistieteen potilaiden osalta voi olla yhteydessä myös seuraaviin eläinlääkäreihin:

Kiireelliset lähetepotilaat päivystysaikana

Lähettävän eläinlääkärin tulee ehdottomasti ottaa yhteyttä Saaren Eläinklinikan päivystykseen ennen eläimen lähtöä (päivystyspuh. 0600-97413), ja potilaalle pitää antaa kirjallinen lähete mukaan. Lähettävä eläinlääkäri antaa eläimelle tarvittaessa ensiavun ja perustasoisen hoidon ennen matkaa.

Myöhempi yhteydenpito ja palaute

Myöhempi yhteydenpito voidaan hoitaa joko puhelimitse tai s-postilla. Yhteydenpidon ja palautteen antamisen mahdollistamiseksi lähettävän eläinlääkärin on huolehdittava, että hänen yhteystietonsa on toimitettu Tuotantoeläinsairaalaan (ajanvaraus arkiaamuisin klo 8 - 9 (puh. 02941 40700).