Täydennyskoulutus ja kouluttaminen

Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskus kouluttaa opettajia, rehtoreita ja muita koulutusalan henkilöitä arviointi- ja tutkimustietoon perustuen.

Koulutuksemme avaavat teorioita ja uusinta tutkimustietoa käytännönläheisesti ja arkeen esimerkkien ja monipuolisten harjoitusten kautta. Jos haluat oppia kanssa lisää, niin tilaa meiltä räätälöity koulutus tai tule mukaan olemassa olevaan koulutustarjontaamme.

Koulutamme ja suunnittelemme yhdessä paljon myös arviointiemme vaikuttavuutta sekä koulujen ja yhteisöjen kehittämistä arviointitiedon pohjalta. Tarvittaessa suunnittelemme arviointi ja koulutushanke kokonaisuuden yhdessä yhteistyötahojemme kanssa. Tutustu ja ota meihin yhteyttä. 

Helsingin yliopiston kasvatustieteiden osasto ja Koulutuksen arviointikeskus (HY) järjeståvät lukio-opettajille kohdennetun kurssin Lukioiden kehittyvä ja sähköistyvä arviointikulttuuri –arviointi ja itsearviointi tavoitteellisen oppimisen tukena. 

Kurssin (5op) tavoitteena on tarjota tukea omien arviointikäytänteiden kehittämiselle lukion arjessa sekä syventää ja vahvistaa arviointiosaamisen eri osa-alueita. Kurssilla avataan arvioinnin käsitteitä ja teorioita monipuolisesti käytännön esimerkkien, tutkimustiedon ja monipuolisten harjoitteiden kautta. Kurssi järjestetään lähiopetuksena kuudella paikkakunnalla ympäri Suomea sekä verkossa MOOC-kurssina.

Kurssin kotisivut: www.arviointiakehittamassa.fi

MOOC-kurssi: mooc.helsinki.fi 

MOOC-kurssille voit osallistua vielä syksyllä 9/2018-11/2018. Tervetuloa mukaan.

Oppilaitosjohtamisen koulutus järjestetään Helsingin yliopiston Koulutus ja kehittämispalvelut HY+:n, Kasvatustieteellisen tiedekunnan ja Koulutuksen arviointikeskuksen yhteistyönä. Olemme mukana kouluttamassa ja toteuttamassa kurssia. Kurssit käynnistyvät alkusyksystä 2018. Lisätietoa tulossa pian. 

Tervetuloa mukaan.

 

Koulutuksen arviointikeskuksessa työskentelee useita eri teemojen asiantuntijoita. Tutustu toimintaamme ja henkilöstöömme ja pyydä tarjous koulutuksesta. Räätälöidään vuorovaikutteinen luento, työpaja, koulutuspäivä tai kokonainen kurssi juuri teidän tarpeisiinne. Koulutamme mielellämme raporttiemme ja arviointiemme tiedon käyttämiseen ja kehittämisehdotusten täytäntöönpanoon liittyen.

Aikaisempia teemojamme: Oppimaan oppiminen, ajattelutaidot, arviointiosaaminen, erityisen tuen koulutukset, johtaminen ja monet muut teemat. Arvioimme, tutkimme ja koulutamme samoista teemoista, joten uudet arviointi ja tutkimushankkeet kumuloituvat aina myös uusiin koulutusmahdollisuuksiin.

Ota yhteyttä: Marja Tamm, projektipäällikkö (marja.tamm@helsinki.fi, 050-3119 302)