Kasvomaskisuositus voimaan kirjaston tiloissa

Helsingin yliopisto suosittaa kaikille yliopiston julkisissa tiloissa liikkuville kasvomaskin käyttöä.
Helsingin yliopisto on päivittänyt kasvomaskisuosituksensa ja myös Helsingin yliopiston kirjasto noudattaa suositusta. Kirjaston tiloissa asioiville yliopistolaisille ja vierailijoille suositellaan vahvasti maskin käyttöä.

Kirjaston asiakkaiden toivotaan ottavan laajentunut maskisuositus vakavasti ja noudattavan sitä, ellei ole erityistä terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia.

Pitämällä huolta itsestäsi pidät huolta myös muista. Tule kirjastoon vain terveenä, käytä kasvomaskia ja huolehdi käsihygieniasta. Pidä riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan koronatartuntojen ehkäisemiseksi. Kaikkien kirjaston käyttäjien tulee noudattaa kirjastossa esillä olevia koronapoikkeustilan toimintaohjeita.