Ryhmän johtaja, professori Outi Vapaavuori (ent. Laitinen-Vapaavuori), ELT, Dipl. ECVS

Outi työskentelee professorina Kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osaston pieneläinkirurgian yksikössä. Hän on suorittanut eurooppalaisen pieneläinkirurgian erikoistumistutkinnon. Outi työskentelee edelleen Yliopistollisessa eläinsairaalassa, jossa hän tekee vaativaa rinta- ja vatsaontelon kirurgiaa. Outin tutkimuksen painopiste on ortopedisessä tutkimuksessa. Hän on tehnyt laajalti tutkimusta biomateriaalien käytöstä sekä murtumien että nivelsiteiden korjauksissa. Tällä hetkellä painopiste on ortopedisten sairauksien hoitotutkimuksissa.

Tutkijaprofiili (TUHAT)

Sari Mölsä, ELT, Dipl ECVS

Sari on kliininen opettaja pieneläinkirurgian yksikössä. Hän on suorittanut eurooppalaisen pieneläinkirurgian erikoistumistutkinnon. Sarin väitöskirja valmistui 2014 ja käsitteli pitkän aikavälin hoitotulosta ja kroonisen kivun oireita eturistisideleikatuilla koirilla. Sari on mukana ryhmän tutkimusprojekteissa. Sari toimii Yliopistollisessa eläinsairaalassa pehmytosakirurgina ja hänen osaamisalueisiin kuuluvat kasvain- ja tähystyskirurgia, rintaontelokirurgia sekä vaativammat vatsaontelon kirurgiset toimenpiteet.

Tutkijaprofiili (TUHAT)

Mirja Kaimio, ELL, pieneläinsairauksien eri.el.lääk.

Mirja tekee väitöskirjaa Amerikancockerspanielien kroonisen krovatulehduksen prevalenssista ja etiologiasta. Mirja työskentelee Evidensia-eläinlääkäriasemalla. Hänen erityinen kiinnostuksen kohteensa ovat iho- ja korvasairaudet

Pia Björkenheim, ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

Pia toimii sairaalaeläinlääkärinä pieneläinkirurgian yksikössä. Hän on suorittanut eurooppalaisen pieneläinkirurgian residenssiohjelman ja toimii pehmytosakirurgina Yliopistollisessa eläinsairaalassa.

Kirsi Piirainen, ELL

Kirsi työskentelee pieneläinkirurgian yksikössä. Hän tekee eurooppalaista pieneläinkirurgian residenssiohjelmaa.