Ruokailu

Kilpisjärven biologisen aseman keittiön henkilökunta loihtii päivittäin herkullisia ja monipuolisia aterioita aseman vierailijoille.

Keittiöstä on mahdollista myös saada eväät maastoretkille tai tarjoilut juhlapöytiin. Kokeneet ja ammattitaitoiset kokkimme ottavat pyydettäessä huomioon ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot. Hinnasto

Ruokasali sijaitsee päärakennuksessa pääovesta vasemmalle.

Ruokailuajat

  • Aamiainen klo 8.00 - 9.00
  • Lounas klo 12.00 - 13.00
  • Päivällinen klo 17.00 - 18.00

Ruokailut järjestetään hiljaisena kautena sopimuksen mukaan. Voit varata ruokailut etukäteen toimistosta tai sitten varata ruokailut päivittäin paikan päällä laittamalla ruokalan edustalla olevaan listaan nimesi ja mahdollisen ruokavaliosi. Ilmoittaudu aamiaiselle edellisenä päivänä ja lounaalle sekä päivälliselle viimeistään saman päivän aamuna klo 9.00.

Ilmoitathan keittiöön ja toimistoon ruokavaliosi ja ruoka-aineallergiat ennen saapumistasi asemalle.

Toimiston yhteystiedot

Eväät

Lounaan voi korvata eväspaketilla, jotka tehdään itse aamiaisen yhteydessä. Ilmoitathan viimeistään edellisenä iltana evästarpeesta.

Ruoan omatoiminen valmistaminen

Talviaikana keittiö on joinain viikkoina kiinni, tällöin voit laittaa ruokaa aseman asiakaskeittiöissä. Varmista varausta tehdessäsi keittiön aukioloajat!

Asiakaskeittiössä voit tehdä ruokaa myös silloin kun et ehdi osallistumaan varsinaisiin ruokailuihin. Muista nimetä ruokatarvikkeesi.